Betöltés...

Mitesszer eltávolító készülék 5az1-ben

Ár: 6.190 Ft




Multifunkcionális kozmetikai eszköz, amely egyesíti a mikrodermabráziót, és lehetővé teszi a mitesszerek eltávolítását.
Nemcsak eltávolítja a szennyeződéseket, hanem serkentheti a kollagén és elasztin termelődését is. Ennek eredményeként a bőr simává, feszesebbé, fényesebbé válhat, és eltűnhetnek az elszíneződések.
Az eszköz a bőr szennyeződéseit vákuum segítségével távolítja el. Csak helyezze a hegyét az arcára, és óvatosan mozgassa, megtisztítva a bőr egyes részeit. Mélyen tisztítja a pórusokat.
Az arc alapos megtisztítása érdekében a kezelés előtt távolítsa el a sminket. A készülék használata előtt ne használjon peelinget vagy más olyan terméket, amely hámlasztja a hámréteget. A készlet bőrpuhító olajat tartalmaz, amely megkönnyíti a bőr szennyeződéseinek eltávolítását. A készüléket lassan kell mozgatni az arc felett. A kezelés után célszerű hideg törölközőt használni a pórusok bezárására.






ÖT CSERÉLHETŐ FEJ:


Mikrokristályos fej mikrodermabrázióhoz - az epidermisz hámlasztása, koptató részecskéket termel, amelyek biztosítják, hogy az elhalt bőrt alaposan eltávolítsák az arcfelszínről. Az arc sima, finom és fényes marad.
Fej nagy nyílással - nagy szívóerővel rendelkezik. Ennek a fejnek a fő feladata a mitesszerek, a faggyú, az elhalt bőr és a kozmetikai maradványok eltávolítása. A fedőréteget hetente egyszer kell használni, körülbelül 5 percig.
Közepes méretű kerek lyukkal ellátott fej - közepes szívóerővel rendelkezik, eltávolítja a mitesszereket és a faggyút.
Kis kerek lyukkal ellátott fej - alacsony szívóerővel rendelkezik. Az érzékeny bőrre való, eltávolítja a kozmetikai maradványokat és a mitesszereket.
Kis elliptikus nyílással ellátott fej - az arc érzékeny részeinek, például a szájzug és a szem körüli ápolására szolgál.



TULAJDONSÁGOK:





Kiváló minőségű kivitelezés
Az akkumulátor töltöttségi adatai
Hat fokozatú sebességszabályozás, mindegyik más színnel világít
Olaj a bőr hidratálására a kezelés előtt
5 cserélhető hegy
2 szűrő
Töltés USB kábelen keresztül (tartozék)
Tápkábel hossza: 50 cm
Töltési idő: 2 óra
Teljesítmény: 3W
Lítium akkumulátor: 3,7V
Méretek: 17cm x 4,5cm x 3,5cm
A termék CE minősítéssel rendelkezik






TARTALOM:


Vadonatúj készülék mitesszerek eltávolítására
5 cserélhető fej
2 szűrő
4 pecsét
USB töltőkábel
Eredeti csomagolás






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Mitesszer eltávolító készülék 5az1-ben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: