Betöltés...

Soulima XL kozmetikai bőrönd

Ár: 20.490 Ft

NAGYON NAGY MÉRET - kozmetikumok szervezéséhez. Ebben a kétrészes tokban mindig minden termék a helyén lehet. Nem csak kozmetikumokat tárolhat és szállíthat. Egy UV/LED lámpa is elfér benne. A kozmetikai táska kényelmes fogantyúval, a könnyű rendszerezéshez polcokkal is rendelkezik, az egyik tálcán pedig körömlakk rendszerező található.
ZÁRHATÓ + SZERELHETŐ ALAP - a bőrönd mindkét oldalán kulccsal zárható. Emellett a bőrönd alja levehető, így csak egy kisebb bőröndöt vihet magával.
MULTIFUNKCIONÁLIS - a kozmetikai táska nemcsak kozmetikumok tárolására használható, hanem ékszerek, hajkiegészítők és egyéb szükséges tárgyak tárolására is.
MINDENT EGY HELYEN - a 3D-s összecsukható toknak köszönhetően minden kozmetikumod egy helyen lesz! Emellett a tok megvédi a kozmetikumokat a sérüléstől, összetöréstől vagy szennyeződéstől. Különösen hasznos utazáskor, amikor a kozmetikumok ütéseknek lehetnek kitéve.

MŰSZAKI ADATOK

anyag: műanyag + fém
szín: fekete + ezüst
nyitható: igen
zárható: igen
csomagtartó méretei: 42.5 x 35 x 24.5 cm
súly: 3,05 kg
súly csomagban: 4,55 kg


A nagyméretű kozmetikai táska tökéletes választás a mobil hölgyek számára, akik értékelik a professzionalizmust, az esztétikát és a masszív kivitelezést. A praktikus tokban nemcsak kozmetikumok, hanem kiegészítők is elférnek.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.05
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Soulima XL kozmetikai bőrönd" című hirdetést látja. (fent)