Betöltés...

ETA 1709 Sonetic Elektromos fogkefe - Fehér

Ár: 21.720 Ft

Az egészséges fogak minden ragyogó mosoly alapja. A Sonic technológiával és percenként akár 40 000 mozdulattal rendelkező fogkefénk örömmel segít Önnek fogai ápolásában.
A tisztítás így rendkívül hatékony, és az eredmény határozottan különböző, mint egy hagyományos fogkefénél.
Az ETA Sonetic fogkefe akkor is megfelelő Önnek, ha állandó fogszabályzóval, héjjal, koronával, fogászati implantátummal rendelkezik.

Az ETA Sonetic fogkefe hatékony segítőtárs a fogszuvasodás és a fogkő megelőzésében, az ínyvérzésben és gyengéden ápolja az érzékeny fogakat. 
A percenkénti 40 000 mozdulattal rendelkező Sonic technológiának köszönhetően az ETA Sonetic segítségével gyorsabb és hatékonyabb a tisztítás, mint egy hagyományos fogkefével.

A kefe hangmozgása hatékonyan távolítja el a lepedéket, ápolja az ínyeket és eléri a fogközöket is. Nem kell aggódnia a víz miatt a kefe vízálló IPX7 védelemmel rendelkezik.

5 tisztítási mód közül választhat:
Normál mód normál fogmosáshozGyengéd mód érzékeny fogakhoz, fogászati ​​implantátumok tisztítására is alkalmas.Fehér mód a fogmosáshoz fehérítésselMasszázs pulzációs üzemmód az íny gyengéd masszírozásáhozPish ez a mód fényesíti a fogakat és természetes fényt ad nekik

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ETA 1709 Sonetic Elektromos fogkefe - Fehér" című hirdetést látja. (fent)