Betöltés...

TORRIDEN Dive-In Low Molecule Hyaluronic Acid Multi Korongok 80db

Ár: 10.805 Ft



Gyorsan felszívódik a bőrbe, hogy mélyen feltöltse nedvességgel. A rendszeres használat segít megelőzni a nedvesség vesztést azáltal, hogy a bőrt feltölti kis molekulatömegű hialuronsavval. Így a bőr bezárja a nedvességet.

Fő összetevők:
5D-komplex hialuronsav: 5 különböző méretű HA molekula lehetővé teszi, hogy a nedvesség gyorsan, mélyen és sűrűn felszívódjon a bőrön belül. Nedvességgel tölti fel a bőrt azáltal, hogy 3D hálózatokat épít ki a bőr rétegeiben, hogy fenntartsa a hidratáltságot és a hidratálást. Ezenkívül a Torriden alapkeverési eljárása lehetővé teszi a textúra olyan érzését, mintha vízcseppek repkednének a bőrön.
A trehalóz megakadályozza a nedvesség vesztést és a kiszáradást.
Blue Complex HR (borágó, Centaurea cyanus, levendula, kamilla, Clarissa, jácint gyógynövény kivonat)
Nem tartalmaz semmilyen illatanyagot, olajat vagy olyan összetevőt, amely irritálhatja a bőrt. A világos pasztell kék a malachit kivonat természetes színe.
Vegán, cruelty-free, és tiszta összetevőket használ. Hipoallergén és minden bőrtípusra alkalmas.
Bőrgyógyászatilag tesztelt. Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 160ml
Összetevők: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Allantoin, Sodium Hyaluronate (100ppm), Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Panthenol, Aloe Ferox Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Betaine, Ceramide NP, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Althaea Rosea Flower Extract, Gluconolactone, Sodium Citrate, Caprylyl Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Hydrogenated Lecithin, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Benzyl Glycol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Pentylene Glycol, Octanediol, Polyglutamic Acid, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Caffeine, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, PVM/MA Copolymer, Dipotassium Glycyrrhizate, Citric Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Malachite Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract

Hogyan kell használni (mint arcmaszk): Nyissa ki a dobozt és vegyen ki 3 korongot, majd zárja vissza a dobozt. Helyezze a korongokat azokra a területekre ahol ápolásra van szüksége. Hagyja a korongokat az arcán 3-5 percig. Az arcán maradt esszenciát masszírozza be a bőrébe. Hogyan kell használni (mint arctonik): Nyissa ki a dobozt és vegyen ki egy korongot, majd zárja vissza a dobozt. Törölje át az arcát a koronggal.










Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "TORRIDEN Dive-In Low Molecule Hyaluronic Acid Multi Korongok 80db" című hirdetést látja. (fent)