Betöltés...

Douglas Fir – Duglászfenyő Illóolaj 5ml - doTERRA

Ár: 13.166 Ft

Elsődleges előnyök



Párologtatva az olaj könnyed, citromos illata ideális a konyhai vagy fürdőszobai levegő felfrissítésére.
Tisztító, fertőtlenítő tulajdonságait kihasználva természetes háztartási tisztítószerként is alkalmazható.
Az egyik leghasznosabb esszenciális olajként tartják számon, amely számtalan használati móddal és jótékony hatással kecsegtet.
Külsőleg alkalmazva pozitív hangulatot és légkört teremt, és hozzájárul használója kedélyállapotának javításához.
Az új-zélandi örökzöld fenyőkből kinyert duglászfenyő esszenciális olaj a bőrt is tisztítja, méregteleníti.
Felemelő felfrissülés duglászfenyő esszenciális olajjal


A citrusos és fás jegyeket ötvöző duglászfenyő esszenciális olaj aromája segít felemelő és pozitív légkört biztosítani. Ha pozitív hangulatot támogató légkört szeretne teremteni otthonában vagy a munkahelyén, párologtasson néhány csepp duglászfenyő esszenciális olajat. Egyedülálló kémiájának köszönhetően a duglászfenyő esszenciális olaj citrusos, fás és fűszeres esszenciális olajokkal is nagyszerű keveréket alkot.


Használati módok



Adjon egy csepp olajat arclemosójához, szappanjához vagy tusfürdőjéhez a még hatékonyabb tisztító hatásért és élénkítő aromáért.
Kombinálja a duglászfenyőt egy-két csepp kúszó fajdbogyó esszenciális olajjal, ha egy pihentető masszázsra vágyik egy hosszú munkanap végén.
Dörzsöljön egy-két csepp olajat a kezébe, és lélegezze be mélyen, hogy hozzájárulhasson a tiszta légutak és a könnyed légzés érzéséhez.
Kombinálja a duglászfenyő, a vadnarancs és a citrom vagy bergamott esszenciális olajokat, hogy egy olyan párologtatókeveréket kapjon, amely frissíti a levegőt, javítja a kedélyállapotot, és segíti az összpontosításban.
Tegyen egy-két csepp duglászfenyő esszenciális olajat a törlőkendőre, mielőtt áttörölné a konyhapultot vagy egy asztalt.


Használati utasítás


Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.


Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.


Figyelmeztetés


Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Douglas Fir – Duglászfenyő Illóolaj 5ml - doTERRA" című hirdetést látja. (fent)