Betöltés...

Összecsukható, keskeny, nagyon könnyű alumínium rollátor, Moretti Atlante

Ár: 57.700 Ft

Ez az összecsukható nagyon könnyű rollátor kerekekkel van felszerelve, éppen ezért nem kell megemelni, az első kerék forgásának köszönhetően nagyon könnyű kanyarodni vele, kis ívben is megfordul. Ezért valamint a keskeny kialakítása miatt lakásban, beltérben hatékony megoldás. Előretolás után a kézzel működtetett féket (mindkét oldalon) behúzva, stabilan rá lehet támaszkodni. Bizonyos súlyhatárig táska vagy bevásárló szatyor is akasztható rá, így megkönnyíti a mindennapokat. Erős vászon kosara levehető, tálcája nincs. Mivel összecsukható, így egyszerű tárolni vagy bárhová elvinni. Fontos, hogy a testmagassághoz megfelelő eszközmagasságot állítsunk be. Amennyiben nem tudjuk megítélni, hogy mi a megfelelő magasság számunkra, kérjük szakember (gyógytornász, gyógyászati segédeszköz eladó) segítségét az első beállításkor.


Termékjellemzők:



súlya: 5,9 kg
4db kerék, átmérő 15cm, hátsó kettő fékezhető. két első bolygókerék
külső és belső használatra alkalmas
tartozék: táska és kosár, terhelhetőségük 5kg
ízület barát fékkarok
anyaga: alumínium
állítható magasságú markolat 71-84cm
könnyen összecsukható
szélesség. 52cm
hossza: 64cm
ülésmagasság: 50cm
csukott állapotban: 52cm (hossz) x 21cm (szélesség) x 81 cm (magasság)
terhelhetőség: 100kg
színe: kék


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Összecsukható, keskeny, nagyon könnyű alumínium rollátor, Moretti Atlante" című hirdetést látja. (fent)