Betöltés...

DKNY - DKNY Women (eau de parfum) 100 ml teszter

Ár: 25.070 Ft

A tehetséges, amerikai divattervező Donna Karan neve egyet jelent a lüktető nagyvárossal New York-al. A tehetséges és nyitott divattervezőnő küldetésének tekinti, hogy a minőségi, jó szabású ruházati termékek a vásárlók minél szélesebb rétegeihez juthassanak el. A szeretett város hangulata, az amerikai életérzéshez vitathatatlanul kapcsolódó szabadság érzése jelenik meg a tervezőnő minden alkotásában, így az illatkompozícióiban is.



A DKNY Woman Eau De Parfum női illatát is ez a különleges életérzés lengi át, miközben a szépen megkomponált citrusos-virágos illat kompozíció harmonikus, modern és nőies. Energiát, tisztaságot, életerőt és finom érzékiséget kínál korosztálytól függetlenül a hölgyeknek a DKNY Woman Eau de Parfum. Üljenek a hölgyek akár egy taxiban, dolgozzanak egy irodaházban, vagy lazítsanak egy kávézóban, a modern illat tökéletes választást jelent számukra nappali és esti viseletként egyaránt.



Az illat összetétele

Mint egy színes, illatos, hűs koktél olyan az illat kezdése. A finom aromájú ibolya, a frissítő citrusok, a vodka, valamint a paradicsomlevél fúziója jelenik meg itt. A szívjegyben a folytatás egyértelmű virágos jegyeket hoz az illatos nárcisz, a könnyed lótusz és az orchidea aromái által. Különleges, szép lezárást adnak a kompozíciónak a fás jegyek, melyek az erdők hűs és megnyugtató akkordjait hozzák közel, többek között a nyír szép jegyeinek köszönhetően.

Az illat története

A lüktető nagyváros által ihletett parfümöt 2011-ben adták ki. Az alkotók elképzelése az volt, hogy olyan nőies illatot komponáljanak, mely hamisítatlanul amerikai, impulzív, modern és harmonikus. Olyat, mely korosztálytól függetlenül megszólítja a hölgyeket. A New York-ban forgatott reklámkampányban a két népszerű, fiatal modellt Sasha Knezevic-et és Anja Rubik-ot láthatjuk, akik többek között egy jellegzetes Yellow Cab tetején pózolnak. Érdekesség, hogy 2011 április 22.-én a reklámfilm és a reklámfotók készítése okán több órára megállt a forgalom New York-ban a Times Square környékén.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "DKNY - DKNY Women (eau de parfum) 100 ml teszter" című hirdetést látja. (fent)