Betöltés...

Nina Ricci - L’Air du Temps 50 ml

Ár: 22.070 Ft

A legnagyobb múltra visszatekinthető divatházak egyike az örök eleganciát, a nőiességet és a finomságot megtestesítő Nina Ricci divatház, melyet 1932-ben Párizsban alapítottak. Hamisítatlan francia báj és elegancia, nőies vonalak és kifogástalan minőség jellemzi a divatcég minden termékét, mely jellemzők a kiegészítőkre és az illatkreációkra is igazak.

Örök klasszikus, generációk kedvenc illata a világ egyik legismertebb illatkompozíciója a Nina Ricci - L’Air du Temps Eau de Toilette női illat. A virágos illatkompozíció, mely a divatháznak óriási hírnevet szerzett, könnyed, elegáns és időtlen. Az illatklasszikus korosztálytól függetlenül tökéletes választást jelent a hölgyeknek nappali és esti viseletként egyaránt. A hajnali fények, az új remények és esélyek, illetve a boldogság ígéretét hozza a csodaszép kompozíció minden egyes cseppje.

Az illat összetétele

A Nina Ricci - L’Air du Temps Eau de Toilette kezdése még nem mutat elsöprően virágos jelleget. Az édeskés szegfű és a bódító rózsa mellett egy csipetnyi rózsafa, némi illatos őszibarack, bergamott, valamint aldehides jegyek is megjelennek itt. A szívjegy ezzel szemben mámorító virágesőt hoz magával. Jázmin, ibolya, különleges írisz gyökér, orchidea, rózsa, fehér gardénia, szegfű és ylang-ylang vannak jelen. A lenyűgöző virágkoszorút a szegfűszeg és a rozmaring fűszerezi meg. Az alapjegyben az illatos és különleges nőszirom lágy jegyei mellett, az érzéki pézsma, benzoin, vetiverfű, cédrus, tölgymoha, borostyán és szantálfa vannak jelen, szép alapot adva az illatklasszikusnak.

Az illat története

A hajnal ébredése, a remény és a boldogság ígérete a Nina Ricci - L’Air du Temps Eau du Toilette esetében különleges jelentéssel bír. A romantikus illat, melyet Francis Fabron alkotott, 1948-ban, a második világháborút követően került piacra. A klasszikus megjelenésű üveg tetején az összefonódó két galamb a békét szimbolizálja. Szabadság, nőiesség, időtlenség, ezt kínálja napjainkban is a hölgyeknek a klasszikus illatkompozíció.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Nina Ricci - L’Air du Temps 50 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: