Betöltés...

Curcessense (Kurkuma 95%) 60 Kapszula

Ár: 13.733 Ft

CurcEssense (kurkuma 95%) 60 kapszula A CurcuEssense tartalmaz kurkuma kurkuminot (Curcuma longa) és különösen azt a fontos anyagot, amely elősegíti a kurkuma egészségének fenntartását. A kurkumin alkalmazásának előnyei - Gyulladáscsökkentő képesség - A kurkumin segít a depresszió kezelésében - Csökkenti az ízületek gyulladását - Megakadályozza a szívbetegség kialakulását - Tisztítja az artériákat a koleszterin lerakódásoktól (rossz zsírok) - Magas antioxidáns hatás A kurkuma vagy a kurkuma étrend-kiegészítő, amely fő tevékenysége, a kurkuma révén segít visszanyerni az ízületek egészségét, ismert módon védi az ízületeket és egészséges.
Rendszeresen fogyasztva, a kurkuma a növény összes előnyeit biztosítja Önnek. Ezen felül biológiai eredetű összetevőkből áll. Kurkuma előnyei A kurkuma ázsiai őshonos növény. Általában fogyasztott rizómát rendszeresen használják porokban, például fűszerként. Gyógyászati célokra is fogyasztják, mivel nagyon érdekes tulajdonságokkal rendelkezik.
A kurkuma több tulajdonságú növény, beleértve az ízületeket is. Segít az egészséges ízületek és csontok fenntartásában, de fenntartja a rugalmasságot.
A régóta használt kurkuma antioxidáns tulajdonságairól ismert, lehetővé téve a sejtek számára, hogy megvédjék a szabad gyököket. A kurkuma olyan anyagot, kurkuminot tartalmaz, amely sok tudományos kutatás tárgyát képezi, mivel erényei sokrétűnek tűnnek.
A kurkuma kurkuma, de fekete borsot is tartalmaz. A fekete bors őslakos növény Indiában. Ezekből a gyümölcsökből előállítható a fűszer, amelyet a konyhában naponta használnak. Ez a növény egy molekulát, a piperint tartalmaz, amely fokozza a kurkumin biohasznosulását. Vagyis a kurkumin könnyebben asszimilálódik a testben felhasználás és működés céljából. Ezért érdekes a kurkuma és a fekete bors kombinálása.
A kurkuma táplálékkiegészítőnk rendszeres bevitelének köszönhetően az ízületei védettek lesznek és jobb egészségre kerülnek. A kurkuma támogatja az immunrendszer normális működését és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. CurcEssense tájékoztató: Az alkalmazás módja: 1 kapszula, lehetőleg egy étkezés közben, legfeljebb 2 kapszula naponta. Összetétel: kurkuma (Curcuma longa L.) standardizálva 95% -os kurkumininoidokra, 400 mg Összetevők: kurkuma, kapszula (zselatin), töltőanyag (mikrokristályos cellulóz), emulgeálószer (glicerin-diberenát), pattanásgátló anyag (magnézium-sztearát), pattanásgátló (szilícium-dioxid), szín (titán-dioxid és sárga oxid). Megjegyzés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A CurcEssense táplálékkiegészítő, és nem helyettesítheti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Hűvös, száraz helyen tárolandó. A gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével, ha terhes vagy szoptat, vagy mielőtt antikoagulánsokat szedne egyidejűleg.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Curcessense (Kurkuma 95%) 60 Kapszula" című hirdetést látja. (fent)