Betöltés...

Orrszívó csecsemőknek, adapterrel háztartási porszívóhoz, puha szilikon hegy, gőzzel sterilizálható, tárolózsák és 4 szűrő, Reer 79149

Ár: 9.509 Ft

Az orrváladékok hatékony eltávolításához
Mivel a csecsemők nem tudják csak úgy kifújni az orrukat, mint mi, felnőttek, orrszívót kell használni a váladék eltávolításához. A Reer orrszívójával könnyen és biztonságosan eltávolíthatja a felhalmozódott váladékot a baba orrából, és megkönnyítheti a légzést, az alvást és az étkezést, ha megfázásos tünetei vagy allergiája van.
Egyszerű és kíméletes alkalmazás az alacsony szívóerőnek és a rugalmas szívóhegynek köszönhetően
Ez a csecsemőknek szánt orrszívó különösen kíméletes alternatíva, mert minimálisra csökkenti a háztartási porszívó szívóerejét, így a szívóteljesítmény automatikusan csökken az orrfújás normál teljesítményére, függetlenül a porszívó teljesítményétől. Így egyszerűen, biztonságosan és hatékonyan eltávolítja a váladékokat. A puha, rugalmas szilikon szívóhegy védi a kicsi érzékeny és irritált orrát.
Gyors és univerzális használat háztartási porszívó adapterrel
A mellékelt porszívó adapternek köszönhetően az orrszívó szinte bármilyen kereskedelmi forgalomban kapható háztartási porszívóval használható. Az orrszívó gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható az aspirátorhoz ezzel az adapterrel: egyszerűen helyezze be az orrszívó adaptert az aspirátor csőbe, és kész.  Az orrszívó higiéniai szűrőket is tartalmaz, amelyek megakadályozzák a bakteriális baktériumok átvitelét.
Higiénikus tisztítás a könnyen szétszerelhető egyedi alkatrészeknek köszönhetően
Az orrszívó teljesen szétszerelhető az alapos tisztításhoz. Ezután egyszerűen lemoshatók meleg vízzel és pengés mosószerrel, majd folyó tiszta víz alatt öblíthetők vagy mosogatógépben tisztíthatók. Szükség esetén ezt követően fertőtleníthetők 5 percig forralással vagy sterilizátorban.
Higiénikus használat 3 csereszűrővel
A baktériumok terjedésének megakadályozása érdekében az orrszívó cserélhető szűrővel rendelkezik. Minden használat után ki kell cserélni és mosni. Ahhoz azonban, hogy az orrszívó azonnal használatra kész legyen, 3 tartalék szűrőt szállítunk.
Higiénikus tárolás
Az orrszívó tartalmaz egy hordtáskát is a higiénikus tároláshoz, amikor nem használja, amely gyorsan megtalálja a helyét bármely táskában. Így mindenhol lesz a baba orrszívója, higiénikus, védve a szennyeződésektől és a sérülésektől.
Termékjellemzők:

Orrszívó adapterrel háztartási aspirátorhoz, alkalmas minden hagyományos kereskedelmi modellhez
Könnyen, biztonságosan és hatékonyan eltávolítja az orrváladékot
Megkönnyíti a légzést, az alvást és az evést
Az ultrapuha és rugalmas szilikon szívóhegy biztonságos használatot biztosít, csökkentve a kényelmetlenséget
Gyors és univerzális használat a háztartási porszívó adapterével
Az egyes részeiben teljesen szétszerelhető
Sterilizálható gőzsterilizátorban vagy 5 percig forralva
4 higiénikus szűrőt tartalmaz, amelyek megakadályozzák a bakteriális baktériumok átvitelét
Higiénikus tárolótáskával szállítjuk, ideális utazáshoz is
Biztonságos, kiváló minőségű, BPA-, PVC- és ftalátmentes anyagokból készült
Cső hossza: 60 cm
Szín: átlátszó
0+ hónapos kortól ajánlott


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Orrszívó csecsemőknek, adapterrel háztartási porszívóhoz, puha szilikon hegy, gőzzel sterilizálható, tárolózsák és 4 szűrő, Reer 79149" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: