Betöltés...

Hajmaszk színezése, Színező hatás, Több szín, Sevich, 100ml

Ár: 12.722 Ft

Intenzív és merész szín otthona kényelméből
Felejtsd el azt a több tíz percet, amit a tökéletes hajfesték elkészítésével töltesz. A Sevich hajfesték maszk professzionális eredményeket nyújt néhány perc alatt otthona kényelméből. Ez:

Frissíti és fokozza a színt: A Sevich Mask segítségével mindössze 10 perc alatt megújíthatja hajszínét, intenzív és élénk árnyalatot érve el.
Hidratálja a hajat: A speciális formula mélyen hidratálja a hajat, puhává, selymessé és fényessé téve azt.
Hosszan tartó eredmény: A szín kitart anélkül, hogy elveszítené intenzitását, így a haj frissen festett és fényes lesz hosszabb ideig.


3 Természetes összetevők a többszörös előnyökért
A hajfestékmaszk minden alkalmazása a hajdísz kezelése, a kompozíció természetes összetevőinek köszönhetően:

Ginseng kivonat: Erősítő és revitalizáló tulajdonságaival segít megerősíteni a hajat, csökkenti a törékenységet és a töredezettséget, miközben biztosítja az egészségesebb hajnövekedést.
Keratin: fontos szerepet játszik a haj rugalmasságának, erejének és hidratálásának fenntartásában. Ez hatékony védelmet nyújt a hajformázó termékekben lévő káros külső tényezők, például a hő és a vegyi anyagok ellen.
MAROKKÁNOLAJ: arganmagból nyert, esszenciális zsírsavakban, antioxidánsokban és vitaminokban gazdag, amelyen keresztül mélyen táplálja és hidratálja a hajat, helyreállítva természetes fényét és simaságát.

Így használd:
Csak néhány percre van szüksége a maszk alkalmazásához és élénk hajszínhez:

Vigye fel a maszkot frissen mosott hajra.
Fésülje meg a haját, hogy egyenletesen eloszlassa a maszkot, és hagyja bekapcsolva 10 percig, a kívánt intenzitástól függően.
Öblítse le bő vízzel, és élvezze a nagyszerű eredményeket.

Akár teljesen meg akarja változtatni a hajszínét, élénk akcentusokat szeretne hozzáadni, akár megújítani jelenlegi árnyalatát, a Sevich Hair Color Mask árnyalatok széles skáláját kínálja. Válasszon a réz, piros, ezüstkék, mokka és choclate, rózsaszín, lila színek közül, és varázsolja haját igazi műalkotássá!
Használja rendszeresen ezt a terméket, és 97% -kal simább és 96% -kal fényesebb hajat, valamint 95% -kal élénkebb színt kap!
A várt hatásokat lásd a színpalettán.

 


Jegyzet: Kérjük, végezzen allergiás tesztet 48 órával a termék használata előtt. Gyermekektől elzárva tartandó! Terhes emberek nem használhatják! Csak külső használatra!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hajmaszk színezése, Színező hatás, Több szín, Sevich, 100ml" című hirdetést látja. (fent)