Betöltés...

Arcszérum csomag X3, szivárvány, limitált kiadás, hialuronsav, kollagén, C-vitamin, Envisha Sevich

Ár: 27.465 Ft

Arcszérum csomag X3, szivárvány, limitált kiadás, hialuronsav, kollagén, C-vitamin, Envisha Sevich
Hialuronsav:A koncentrált hialuronsav feladata a bőr helyreállítása és hidratálása, a finom vonalak és ráncok kisimítása a fiatalabb és egészségesebb megjelenés érdekében. A szérum hidratálja, erősíti a bőrt és serkenti az egészséges sejtek fejlődését.Kollagén:A speciális kollagén formula mélyen hidratálja bőrét, kisimítja a finom vonalakat és ráncokat. Táplálja, javítja és frissíti a bőrt.C vitamin:Javítja a kollagéntermelést az egészséges test és bőr biztosítása érdekében.

Főbb összetevői:C-vitamin szérum: C-vitamin, E-vitamin, glikol, kojicsav, Cereus Grandiflorus, vízHialuronsav szérum: hialuronsav, glikol, kreatin, almasav, víz, vitaminokKollagén szérum: kollagén, aloe, glicerin, olívaolaj, nikotinamid 8%, víz



A szérumok használata:1.  Reggel, arcmosás után vigye fel a C-vitamin szérumot a száraz bőrre.2. Várjon néhány percet.3. Vigye fel a hialuronsavas szérumot körkörös mozdulatokkal az egész bőrfelületre.4. Este, körkörös mozdulatokkal vigye fel a kollagén szérumot az egész arcra.5. A C-vitamin szérum alkalmas a kora reggeli órákban történő használatra.A kollagén alkalmas lefekvés előtti használatra.






ÓVINTÉZKEDÉSEK:
Javasoljuk, hogy a termék használata előtt végezzen érzékenységi tesztet kis mennyiségű termékkel a könyök belső oldalára.Ha 24 órán belül nem jelentkezik irritáció, folytathatja a termék használatát a bőrön.Ne alkalmazza irritált, gyulladt, napsugárzásnak kitett területeken. Ha égő érzést érez, azonnal hagyja abba a termék használatát, és mossa le a területet bő vízzel.Kerülje a szemmel való kontaktust!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Arcszérum csomag X3, szivárvány, limitált kiadás, hialuronsav, kollagén, C-vitamin, Envisha Sevich" című hirdetést látja. (fent)