Betöltés...

Arcszérum hialuronsavval, C -vitaminnal, E -vitaminnal, Envisha Sevich -vel, 30 ml

Ár: 10.112 Ft

EZ AZ ÖSSZETEVŐ IDEÁLIS AZ ARC ÁPOLÁSÁRA ÉS HIDRATÁLÁSÁRA, MIVEL RETTENTŐ GYORSAN FELSZÍVÓDIK A BŐRBEN ,HOSSZÚ IDEIG MEGŐRIZVE ANNAK HIDRATÁLTSÁGÁT.
Főbb előnyök: Csökkenti a foltok és ráncok megjelenésétJavítja a bőr tónusátJavítja a bőr tisztaságátEnyhíti a vörös foltokatTisztítja a pórusokatHidratálja, kisimítja és javítja a bőr ellenálló képességétMélyen hidratálHogyan kell használni:Jól mossa le a bőrt, majd törölje át törülközővelVigyen fel kis mennyiségű szérumot az ujjaival az egész arcra, nyakra, dekoltázsraHagyja behatolni a bőrbe






A hialuronsav C -vitamin és E – vitaminnal kombinált szérum változata, tökéletes választás mindenkinek, aki fiatal és feszesebb arcbőrt szeretne. Ragyogást kölcsönöz a bőrnek, ránctalanító hatással rendelkezik és regenerálja a bőrt, ezáltal feszesebbé és tónusosabbá téve azt. A hialuronsav hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal puhítja és helyreállítja a bőr feszességét. A szérum férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott, minden bőrtípusra.Megjegyzés. Óvintézkedések:1.A szérum nem használható injekció gyanánt
2.Kerülje a szemmel való és a közvetlen napsugárral való érintezést fényvédő használata nélkül
3.Ne alkalmazza a szérumot az irritált bőrre
4.Csak külsőleg használandó, ne nyelje le.
5.Hagyja abba a krém használatát, ha a bőr vörös vagy irritált lesz. Azonnal öblítse le hideg vízzel. Forduljon orvoshoz, ha a tünetek továbbra sem enyhülnek.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Arcszérum hialuronsavval, C -vitaminnal, E -vitaminnal, Envisha Sevich -vel, 30 ml" című hirdetést látja. (fent)