Betöltés...

Tapaszkészlet pattanásokhoz, Sevich, 125 db

Ár: 11.803 Ft

Kényelmes használat és garantált eredmények
Mivel hidrokolloiddal készült, kényelmes a Sevich pattanásos tapaszok használata, biztosítva a tökéletes illeszkedést és a vízállóságot.
Amint pattanásra kerülnek, felszívják a felesleges faggyút, és megvédik a területet a mikroorganizmusok és szennyeződések behatolásától, amelyek súlyosbíthatják a pattanásokat, miközben javítják a bőrt.
Diszkrét kialakítás és természetes összetevők
A Sevich pattanásfoltok diszkrét kialakítása lehetővé teszi, hogy élvezze a különleges pillanatokat anélkül, hogy aggódnia kellene a csúnya pattanások miatt. Ezenkívül három méretben kaphatók – 8 mm, 10 mm, 12 mm –, hogy tökéletesen alkalmazkodjanak a kosarak méretéhez.
Ugyanakkor a tapaszok biztonságosak, nem mérgezőek és természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek nem befolyásolják a bőrt és nem okoznak mellékhatásokat. Felgyorsítják a gyógyulási folyamatot, kivonják a szennyeződéseket a bőrből.

 

 
Hogyan kell használni
Könnyen ápolhatja pattanásos bőrét a Sevich tapaszokkal:
· Az alkalmazás előtt alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg a pattanások által érintett területet. Győződjön meg róla, hogy bőre tiszta, és mentes a kozmetikumok nyomaitól vagy más szennyeződésektől.
· Válassza ki a megfelelő tapaszméretet, hogy tökéletesen illeszkedjen a kosárhoz.
· Óvatosan vegye le a tapaszt az állványról, és óvatosan vigye fel az érintett területre, ügyelve arra, hogy szilárdan rögzüljön és tapadjon a bőrre.
A legjobb eredmény elérése érdekében ismételje meg a tapasz felhelyezését, amíg a pattanás teljesen meg nem gyógyul, és a bőr kifogástalannak tűnik. Az alkalmazás után folytathatja a szokásos sminkrutinját.
A Sevich pattanásos tapaszok tökéletes választás, hogy tiszta és szép bőrt élvezhessen a nap bármely szakában anélkül, hogy pattanások befolyásolnák. Tehát hagyja abba a gondolkodást, és fedezze fel a hibátlan és magabiztos bőr titkát!
Jegyzet: Ez a termék nem nagy pattanásos területekre készült. Ha a bőr allergiás vagy viszkozitású, ne használja. Ez a termék csak külső használatra szolgál.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Tapaszkészlet pattanásokhoz, Sevich, 125 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: