Betöltés...

4 az 1-ben arckrém, Hidratáló hatás, Envisha, 50ml

Ár: 11.202 Ft

Élvezze a bőr tökéletes kényeztetését a 4 az 1-ben arckrémmel, amely a bőrápolás igazi ékköve. Az olyan összetevők erőteljes kombinációjával, mint az E-vitamin, a C-vitamin, a niacinamid és a kollagén, ez a krém elengedhetetlen szövetséges az öregedés jelei elleni küzdelemben.
E-vitamin és C-vitamin:
Ezek az antioxidáns vitaminok együttesen védik a bőrt a szabad gyökök és az oxidatív stressz ellen, segítve a fényesség fenntartását és az öregedési folyamat lassítását. Arcbőre egészségtől és frissességtől ragyog.
Niacinamid:
A B3-vitaminként is ismert niacinamid lenyűgöző előnyökkel jár a bőr számára. Segít csökkenteni a pórusokat, kiegyenlíti a bőr tónusát és serkenti a kollagéntermelést, feszesebb és rugalmasabb arcbőrt biztosítva.
Kollagén:
A bőr rugalmasságának megőrzéséhez nélkülözhetetlen összetevő. A kollagén hozzájárul a bőr feszességéhez és tónusához, láthatóan csökkenti a finom vonalakat és ráncokat.
A 4 az 1-ben arckrém nemcsak számos előnnyel jár, hanem gyorsan felszívódik a bőrbe, puhává és hidratálttá téve azt. Integrálja ezt a krémet bőrápolási rutinjába, és fedezze fel a ragyogó és fiatalos bőr titkát minden nap. Fedezze fel újra természetes szépségét ennek a kivételes krémnek minden alkalmazásával!

Így használd:

Ujjbegyeivel vigyen fel apró pontokat ezzel a termékkel az arcára vagy a nyakára.
Gyengéden masszírozza, amíg a krém teljesen felszívódik a bőrbe.
A maximális eredmény érdekében használja naponta kétszer két hétig.


MEGJEGYZÉS: Csak külső használatra! Gyermekektől elzárva tartandó. Ha kellemetlen érzés jelentkezik, hagyja abba a termék használatát.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "4 az 1-ben arckrém, Hidratáló hatás, Envisha, 50ml" című hirdetést látja. (fent)