Betöltés...

Szakállnövesztő csomag természetes összetevőkkel, CHEBE olaj, 2024-es kiadás, Derma-roller, Sevich

Ár: 20.040 Ft

Chebe olajszakáll növekedési gyorsulása, 2024-es kiadás:
Gazdag természetes összetevőivel ez az olaj a kulcsa a kívánt eredmények elérésének a szakáll- és hajápolásban. A Chebe természetes összetevője ricinusolajjal és más kiváló minőségű növényi összetevőkkel kombinálva tökéletes választás azoknak a férfiaknak, akik gazdagabb, fényesebb és egészségesebb állra vágynak.
A Chebe olaj jellemzői:

Elősegíti a növekedést: Az egyedülálló formula elősegíti a szakáll növekedését, megakadályozza az üregek megjelenését, sűrűbb és vitálisabb megjelenést biztosít.
Hidratálás és ragyogás: Az olaj táplálja és hidratálja a szőrszálakat, természetes fényt és sima megjelenést kölcsönözve nekik.
Megakadályozza a hajhullást: Segít csökkenteni a hajhullást és megakadályozza a töredezett hajvégeket, hogy az álla mindig egészséges maradjon.

A Chebe olaj használata:

Alaposan tisztítsa meg arcát és szakállát meleg vízzel, hogy megnyissa a pórusokat.
Vigyen fel 3-4 csepp olajat a tenyerére.
Óvatosan masszírozza a bőrt a szakáll és a szakáll alatt, ügyelve arra, hogy az olaj mélyen behatoljon.
A legjobb eredmény érdekében használja naponta kétszer.

Bőrgyógyászati henger a szakáll növekedésének ösztönzésére:
Használja olyan területeken, ahol fel akarja gyorsítani a haj növekedését az olaj alkalmazása előtt. Fel-le, bal-jobb mozdulatokkal, 10-20 ismétléssel használják. Hetente kétszer. Használat előtt sterilizálja alkoholban. Ez a kiváló minőségű dermatológiai henger tökéletes társa a Chebe olajnak, serkenti a vérkeringést és ezáltal elősegíti a szakáll növekedését. Segítségével az olaj hatóanyagai mélyebben behatolnak a bőrbe, ezáltal maximalizálva az olaj előnyeit.
Az exkluzív Chebe Oil 2024 szakállnövekedés-gyorsító olajkészletünkkel és bőrgyógyászati stimulációs hengerünkkel fényesebb, egészségesebb és élénkebb állat és hajat érhet el, mint valaha. Fedezze fel a tökéletes szakáll titkát, és fektessen be imázsába.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Szakállnövesztő csomag természetes összetevőkkel, CHEBE olaj, 2024-es kiadás, Derma-roller, Sevich" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: