Betöltés...

14 darabos professzionális smink ecset készlet, fa nyéllel, arany fém elemekkel, elegáns megjelenéssel, szintetikus szőrrel, tokkal és tárolóhengerrel, zöld színben

Ár: 10.975 Ft


14 darabos professzionális smink ecset készlet, fa nyéllel, arany fém elemekkel, elegáns megjelenéssel, szintetikus szőrrel, tokkal és tároló hengerrel, zöld színben




 

 

A 14 darabos professzionális sminkkefe készlet tökéletes eszköz a hibátlan smink megalkotásához, minden ecset fa nyéllel rendelkezik, amely kényelmes és biztonságos fogást biztosít használat közben, valamint elegáns és kifinomult megjelenést biztosít.

 



Az ecsetek kiváló minőségű szintetikus sörtéi tökéletesek a sminktermékek hibátlan felviteléhez. Minden ecset egyedi formájú, hogy megfeleljen a felhasználó speciális igényeinek, beleértve az alapozó, pirosító, szemhéjfesték, szemceruza és egyéb ecseteket.

 

A mellékelt tároló tasak biztosítja az ecsetek védelmét és rendezettségét, így könnyen megtalálhatók és használhatók, bárhol és bármikor A karcsú, modern, ezüstszürke dizájn teszi ezt az ecsetkészletet tökéletes ajándékká mindenkinek, aki fejleszteni szeretné sminkelési készségeit, vagy szeretne hozzáférni egy teljes és professzionális sminkkefe-készlethez.

Összességében ez a professzionális ecsetkészlet kiváló választás minden szépség- és sminkrajongó számára, aki javítani szeretné sminkes megjelenését és technikáját. 




 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "14 darabos professzionális smink ecset készlet, fa nyéllel, arany fém elemekkel, elegáns megjelenéssel, szintetikus szőrrel, tokkal és tárolóhengerrel, zöld színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: