Betöltés...

Wahl 09697-1016 13 darabos hajvágó készlet

Ár: 18.790 Ft

A Wahl LCD-kijelzős, erős, vezetékes és vezeték nélküli opciókkal rendelkező hibrid hajvágója egyaránt alkalmas a haj és az arcszőrzet vágására. A levehető és öblíthető pengék megkönnyítik a készülék tisztítását, míg az akkumulátor töltöttségét jelző LCD-kijelző segít abban, hogy a hajvágó mindig készen álljon a használatra. A Wahl hibrid hajnyíró egy rendkívül nagy teljesítményű újratölthető akkumulátorral van ellátva, amellyel 60 percig vezeték nélkül használható. Ez a hajvágó professzionális vágóteljesítményt és egyenletes hajvágást kínál precíz és önélező, magas széntartalmú acél pengéinek köszönhetően, amelyek hosszabb ideig maradnak élesek, mint a piacon elérhető más pengék.  A csomag tartalma: 8 fésű (3 mm-es, 6 mm-es, 10 mm-es, 13 mm-es, 16 mm-es, 19 mm-es, 22 mm-es, 25 mm-es), egy tárolótáska és tartozékok.Szín: fekete / ezüstAnyaga: műanyagMérete: 15,2 x 6,5 x 26 cm (Ho x Szé x Ma)Vezetékes és vezeték nélküli opcióAlkalmas hajvágáshoz és az arcszőrzet pontos igazításához isA levehető és öblíthető pengék megkönnyítik a tisztítástLCD-kijelző jelzi az akkumulátor töltöttségét, amíg töltésre lesz szükségeRendkívül nagy teljesítményű újratölthető akkumulátor 60 perces vezeték nélküli használathozA precíz, önélező acélpengéknek köszönhetően ez a professzionális hajvágógép egyenletesen vágA szett tartalma: 8 vágásirányító (3 mm-es, 6 mm-es, 10 mm-es, 13 mm-es, 16 mm-es, 19 mm-es, 22 mm-es, 25 mm-es), egy tárolótok és tartozékok

Annak érdekében, hogy vásárlóinknak a lehető legjobb minőséget kínálhassuk, minden termékünket alaposan ellenőrizzük, hogy funkcionálisan hibátlanok-e.
Emiatt néha a termék tesztelésekor használt szintetikus tesztszőr maradványok és pengeolaj maradhatnak a terméken. Köszönjük a megértést!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Wahl 09697-1016 13 darabos hajvágó készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: