Betöltés...

Extra nagy, puha mandzsetta Microlife vérnyomásmérőhöz, 32-52cm

Ár: 12.300 Ft

A svájci Microlife mandzsetta mérete és alakja kulcsfontosságú a pontos vérnyomásméréshez. A Microlife kifejlesztett egy új mandzsetta generációt, amely minden beteg igényeit kielégíti. Az összes új Microlife vérnyomásmérő egy útmutatóval van felszerelve, amely ellenőrzi a kar kerületét a megfelelő mandzsettaméret kiválasztása érdekében.


A Microlife széles választékú mandzsettái (M - L méret és L - XL méret) mind a normál, mind a nagy karokhoz illeszkednek. A kúpos alak jobb illeszkedést és pontosságot biztosít. A mandzsetták kaphatók lágy és merev, előre formázott szerkezettel. 


A Microlife huzatok latexmentesek, így elkerülhetőek a latexallergia okozta problémák. Az innovatív TPU (hőre lágyuló poliuretán) műanyag huzat váltotta fel a hagyományos latex huzatot. Ezek a TPU-huzatok nagyobb tartósságot nyújtanak, mint a latex és a PVC. Az összes új Microlife mandzsetta 2 éves garanciával rendelkezik.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Extra nagy, puha mandzsetta Microlife vérnyomásmérőhöz, 32-52cm" című hirdetést látja. (fent)