Betöltés...

Elektromos, fűthető takaró, 3 fűtési fokozattal, mosható, 190x80 cm méretben

Ár: 9.990 Ft

Elektromos, fűthető takaró, 3 fűtési fokozattal, mosható, 190x80 cm méretben 



Hidegek az esték, az éjszakák, sőt még a reggelek is? Egy fűthető takaróval még jobban fogja szeretni ágyát! A távvezérlővel ellátott fűthető takaró nem csak a fázás ellen ad tökéletes megoldást. Gyakorlatilag évszaktól függetlenül egész évben használható. Az elektromos takaró segít ellazulni egy nehéz nap után, enyhíti az izom- és ízületi fájdalmakat. Egy stresszes, feszült vagy fáradtságos nap után garantáltan imádni fogja. Menstruációs, reumatikus és kiterjedt fájdalmak esetén is szenzációs enyhülést jelent. A meleg takaróval azonnal javul a hangulata, és felgyorsul a vérkeringése. Elfelejtheti a hideg lábakat és kezeket!


Az elektromos takaró használata biztonságos, a kívánt hőmérsékletet gyorsan eléri. A beépített termosztátnak köszönhetően nem kell aggódnia, hogy a takaró túlmelegszik, és nem kell órákig várni, amíg eléggé felmelegszik ahhoz, hogy melegen tartson.


A takaró meleg alvólepedőként is használható, egyszerűen csak terítse az ágyra vagy a matracra, majd rögzítse a speciális kampók segítségével. Használatának ez a módja különösen lecsökkenti a hőveszteséget - a keletkező hő eloszlik a matrac és az ágyon fekvő személy között. A kampóknak köszönhetően a takaró nem csúszik le a matracról. A hálózatról való leválasztás után takaróként is használhatja, és betakarhatja magát.


Tisztán tartása nem jelent problémát. Ha piszkos, vagy fel szeretné frissíteni, gond nélkül kimosható. Ehhez húzza ki a vezérlőegységet, és mossa ki a takarót kézzel vagy mosógépben, legfeljebb 30°C-os hőmérsékleten.


Az elektromos takaró kábele akár 150 cm hosszú is lehet, így könnyedén csatlakoztathatja a tápegységhez, miközben a takarót kényelmes helyzetben használja. A 150 cm hosszúságú kábellel nincs szükség további hosszabbítókábelekre.


Tulajdonságok: 




Fűthető takaró/lepedő
Távvezérelt működés
Beépített termosztát
Mosható max. 30°-on
Anyag: poliészter
Fűtési fokozatok száma: 3
Méretek: 190×80 cm
Teljesítmény: 65W
Tápegység: 220-240V, 50-60Hz
Kábelhossz: kb. 150 cm
A takaró súlya: 1 kg


A csomag tartalma:



1 db fűthető takaró 190×80 cm-es méretben
1 db tápkábel vezérlőegységgel




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos, fűthető takaró, 3 fűtési fokozattal, mosható, 190x80 cm méretben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP