Betöltés...

Viatom HM-PC60FW véroxigénszint mérő

Ár: 16.800 Ft

Tulajdonságok:

Az elmúlt hónapokban a COVID-19 járvány félelmet és bizonytalanságot okozott számunkra a jövővel kapcsolatban. Szerencsére az orvostudománynak van néhány nem invazív eszköze, amelyek segíthetnek a pandémia idején. A véroxigénszint mérő/pulzoximéter értékes eszköz lehet a COVID-19 észlelésére, véroxigénszint mérésére. A koronavírus által generált egyik esetleges megbetegedés a tüdőgyulladás, légzési nehézség. A tüdőgyulladás a véroxigénszint csökkenésével párosulhat. Az oxigénellátásunk kontrollálására nyújt segítséget a véroxigénszint mérő készülék.
A véroxigénszint mérés azt mutatja meg, hogy a vörösvértesteid a lehetséges oxigénszállító képességük mekkora hányadát használják. 96-100% közötti érték az egészséges, azaz normál érték 90-95% közötti érték felhívja a figyelmet, hogy csökken az oxigénellátás 88% vagy alacsonyabb értéknél javasoljuk a kezelő orvos felkeresését, tájékoztatását Technikai információ: Különleges formatervezés ütés és vízálló, folyamatos mérés Bluetooth kapcsolat (applikációval rendelkezik) 12 főig SpO2 merés és adat tárolás Alacsony oxigénszint és abnormál szívritmus emlékeztető Hangjelző és vizuális riasztás, akkumulátoros jelzéssel Automatikus bekapcsolás / kikapcsolás OLED kijelző Pulzusszám mutató: 30 – 240 pulzus / perc Oxigénszint érzékelés: 70% -100% Két hullámhosszú LED-érzékelő Perfúziós index (PI) TANGE 0% ~ 20% SPO2 Alapértelmezett riasztási határ alsó határa: 90% Pulzustartomány analízis Ellenőrző mód: 12 típusú előre beállított elemzés Mérési mód: 30 másodperc helyszíni ellenőrzés és folyamatos üzemmód Tápegység: 2 x AAA alkáli elem; 3,0 V DC 12 felhasználó adatának tárolására alkalmas Tömeg: 52g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Viatom HM-PC60FW véroxigénszint mérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: