Betöltés...

SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Enrich Arckrém 50ml

Ár: 10.325 Ft



Fermentált Madagaszkár Centella Asiaticát, speciálisan összeállított vegán Probio-cica-t és TECA-t tartalmaz a maximális nyugtató hatás érdekében.

A bőrgáthoz hasonló szerkezetű Ceramide NP és a kiváló minőségű cica úgy lett kialakítva, hogy megerősítsék a bőrg védőgátjának erejét azáltal, hogy fokozzák a nedvesség felszívódását és helyreállítják a sérült bőrgátakat.

Feszesíti a bőr textúráját és erősíti a bőr védőgátat azáltal, hogy klónozza a bőr barrier sejtek lamellás szerkezetét, a bőr lipidek egészséges alapját.

Bőrbarát magolajokat tartalmaz, amelyek fokozzák a rendkívül tápláló krém felszívódását, hogy megnyugtassa a száraz bőrt.



A termék nem tartalmaz mesterséges illatanyagot vagy színezéket, mivel ezek az összetevők bőrirritációt okozhatnak.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 50ml

Összetevők: Lactobacillus/Centella Asiatica Extract Ferment Filtrate, Centella Asiatica Extract, Ceramide NP, TECA, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil



Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Egy kevés krémet osszon el az arcán és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a krémet az arcbőrébe.




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Enrich Arckrém 50ml" című hirdetést látja. (fent)