Betöltés...

Braun Oral-B Vitality 100 CrossAction vezeték nélküli elektromos fogkefe, fekete-fehér

Ár: 13.390 Ft

Tulajdonságok:
Az Oral-B Vitality 100 CrossAction tölthető elektromos fogkefe klinikailag igazoltan kimagaslóbb tisztító hatást nyújt, mint az Oral-B manuális fogkefék.
A Cross Action fogkefefej 16 fokos szögben megdöntött sörtéivel körbeöleli a fogakat, miközben a 2D tisztító funkció oszcilláló és forgó mozgása az Oral-B manuális fogkeféknél alaposabban távolítja el a lepedéket. A markolatba épített időmérő segít a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában. Ezt kínálja Önnek az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt fogkefemárka.
A mindennapos fogmosás elengedhetetlen tartozéka Több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék A 2D tisztító funkció oszcilláló és forgó mozgása az Oral-B manuális fogkeféknél alaposabban távolítja el a lepedéket Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt fogkefemárka A doboz tartalma: fogkefemarkolat x1 töltővel, pótfejek x1
A következő pótfejekkel használható: CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip és Ortho Care

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Braun Oral-B Vitality 100 CrossAction vezeték nélküli elektromos fogkefe, fekete-fehér" című hirdetést látja. (fent)