Betöltés...

Oral-B PRO 3 Junior Elektromos fogkefe Sensi fejjel, Star Wars

Ár: 28.610 Ft

Itt az új exkluzív külsejű PRO 3 Junior Star Wars elektromos fogkefe 360°-os nyomásérzékelővel!

Jellemzői:
- Megújult exkluzív külső
- 6 éves kortól ajánlott
- 360°-os nyomásérzékelő: Amennyiben gyermeke túl erősen mossa a fogát, markolaton villogni kezd a piros fény, és a fogkefe forgási sebessége lelassul. Ezáltal gyermeke elsajátíthatja a megfelelő fogmosási technikát, és egyúttal óvja fogínyét.
- Percenként 40.000 pulzáló mozgás a lepedék fellazításáért
- Percenként 8.000 oszcilláló mozgás a lepedék eltávolításáért
- 14 napos használatot tesz lehetővé (napi kétszer 2 perces fogmosás mellett), akkumulátor töltöttség kijelzés
- Beépített időmérővel rendelkezik, így gyermeke könnyedén betarthatja a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási időt. Ahhoz, hogy a szájüreg minden területére megfelelő idő jusson, a fogkefe 30 másodpercenkénti rezgéssel jelzi a gyermekek számára, hogy áttérhetnek a következő körnegyed tisztítására.
- Akkumulátor típusa: Li-ion, teljes töltési idő: 17-22 óra (modelltől függően)
- A kétféle üzemmódnak köszönhetően gyermeke egyéni igényei szerint állíthatja be fogkeféjét. (A Napi tisztítás üzemmód alapos lepedékeltávolítást tesz lehetővé, az Érzékeny üzemmód pedig hatékonyan megtisztítja a fogakat, miközben gyengéd a fogínyhez.)
- Az Oral-B PRO 3 3000 elektromos fogkefe a fogmosáshoz 3D tisztító technológiát alkalmaz. A mélyrehatoló tisztítás érdekében minden egyes fogat gyengéden körbeölel.

Az Oral-B ingyenes Disney Magic Timer alkalmazásának segítségével a gyermekek 90%-a hosszabb ideig mos fogat. A fogorvosok által ajánlott 2 perces fogmosási idő elteltével az alkalmazás a kedvenc mesehőseikkel tarkított virtuális matricákkal jutalmazza a gyerekeket, így a fogmosás egy szórakoztató élménnyé válik számukra. Az alkalmazás az Apple Store vagy a Google Play áruházakból ingyenesen letölthető.

Kompatibilis az alábbi pótfejekkel: Trizone, CrossAction, Precision Clean, Floss Action, Sensitive Clean, Sensi UltraThin, 3D White, Interspace, Ortho, Gyermek pótfejek.

A csomag tartalma:
- 1 db Oral-B Pro 3 3000 elektromos fogkefe
- 1 db Sensi UltraThin fej
- 1 db Fehér színű utazótok
- 1 db Hálózati töltő

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Oral-B PRO 3 Junior Elektromos fogkefe Sensi fejjel, Star Wars" című hirdetést látja. (fent)