Betöltés...

Arcmaszk készlet 24K arannyal, csigával és kollagénnel, valamint fekete maszk mitesszerek és zsírpontok eltávolítására, Wokali, 2 x 300 g

Ár: 9.713 Ft

Arcmaszk készlet 24K arannyal, csigával és kollagénnel, valamint fekete maszk mitesszerek és zsírpontok eltávolítására, Wokali, 2 x 300 g



A készlet 2 terméket tartalmaz: 



1. Hámlasztó arcmaszk csiga, arany 24K és kollagénnel, ránctalanító hatás, Wokali csiga arany kollagén fehérítés, 300 g


Fedezzen fel egy arcmaszkot kiváló minőségű összetevőkkel, amelyek segítenek a bőrnek visszanyerni frissességét és fiatalosságát.


Tartalmaz:
- Csiga szekréció - A csiga mukopoliszacharid különböző anyagokból áll, amelyek közül néhány nagy kozmetikai érdeklődésre tart számot, mint például glikolsav, elasztin, kollagén és vitaminok.  A kozmetikumokban A csigakivonat pattanásos bőrre, az epidermális regenerálódás felgyorsítására és ránctalanításra ajánlott.
- AUR 24 Karat - A legújabb áttörés a nanotechnológia területén, amely egyesíti az arany öregedésgátló tulajdonságait. Fokozza a kozmetikai összetevők hatását, biztosítva a hatóanyagok maximális behatolását a dermisbe.

-KOLLAGÉN- Ez az első ránckezelés. Olyan, mint az arc alapja, amely támogatja az epidermiszt és megakadályozza a bőrproblémákat. A kollagén bőrünk 75% -át teszi ki. A kollagén csökkentése nem kívánt ráncok kialakulásához és a bőr öregedéséhez vezet.

- ÁSVÁNYI AGYAG 
- A-VITAMIN és E-VITAMIN 

- HIALURONSAV




Ez a professzionális kezelés , amely otthon is elvégezhető, valóban csodákra képes! A készítmény hatóanyagai maximális szilárdságot és optikailag sima ráncokat biztosítanak. Jelentősen javítja a bőr szerkezetét a hidrolipid gáton keresztül, semlegesíti a szabad gyököket és tökéletesen formálja az arc alakját. Nagy mennyiségű 24K GOLD port tartalmaz, amely összetevő előnyös a rugalmasság nélküli bőr számára. A benne lévő ionok stimulálják a sejteket, az idegeket és az ereket. Lassítja a kollagén elvesztését a bőrben, így tökéletes a 25+ évesek számára.  
Az arany antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik , amelyek segítik az oxigén behatolását a bőrbe a regeneráció és a fényesség érdekében.




Az A- és E-vitaminnal kialakított maszk revitalizálja és fenntartja a bőr hidratáló egyensúlyát. Sikeresen tisztítja a mitesszereket és puhítja a bőrt.


ELŐNYÖK:
- Hidratálja és javítja a bőr rugalmasságát.
- Javítja a bőr regenerációs folyamatát.
- Ragyogóvá teszi a fáradt bőrt. 
- Puhítja és regenerálja a bőrt.
- Sikeresen megtisztítja a mitesszereket és a szennyeződéseket a bőrről. 



Az arcmaszk hatékonyan megakadályozza a bőr korai öregedését.



Hogyan kell használni: Vigye fel a maszkot egyenletesen az arcra és a nyakra, elkerülve a szem és a száj körüli területet. Pihenjen és hagyja, hogy a maszk addig működjön, amíg megszárad valahol 35-40 perc körül. Húzza le a maszkot az arc oldalától kezdve. Javasoljuk, hogy hetente egyszer vagy kétszer használja , a bőr igényeitől függően. 



2. Fekete maszk mitesszerek, zsírpontok, ránctalanító hatás eltávolítására, Wokali aktív szénnel, 300 g


ELŐNYÖK: 
- Javítja a vérkeringést a T-zónában és az állban.
- Tisztítja a bőrt.
- Eltávolítja a mitesszereket és kezeli a pattanásokat.
- Eltávolítja a faggyúfoltokat és szennyeződéseket a bőrről.
- Puhítja a bőrt.
- Nem hagy nyomokat vagy hegeket.



A fekete maszk ideális mitesszerekre, zsírfoltokra és pattanások kezelésére!
Fedezzen fel egy kiváló minőségű összetevőket tartalmazó arcmaszkot, amely segít bőrének visszanyerni frissességét és fiatalságát. Az arcmaszk egy természetes termék, amelyet bambusz szénkivonat alapján nyernek, amely megszabadul az arc gyulladásának és irritációjának fő okától, így bőre fényes, tiszta, egészséges és tökéletlenségektől mentes lesz.


Ennek a fekete maszknak az alapvető összetevője a bambusz faszén kivonat. Ez egy természetes antioxidáns , amely távol tartja a pattanásokat és sikeresen eltávolítja a baktériumokat. Az ásványi anyagokban gazdag tartalmának köszönhetően, amelyek tulajdonsága a felesleges faggyú felszívódása és eltávolítása, használata mélyen megtisztítja a bőrt, megszünteti a mitesszereket és a szennyeződéseket, hámlasztja az epidermist, természetes ragyogást ad a bőrnek, és helyreállítja a pH-t és kivonja a pattanások pórusait. Az ásványi anyagokban, E-vitaminban és aloe verában gazdag aktív szén alapú egyedülálló hámlasztó hatást hoz létre, erőteljes bőrtisztító és világosító eredményekkel a mitesszerek eltávolításával.



Így használd:
Három egyszerű lépés az egészséges bőrhöz. A fokozott hatás elérése érdekében:
Tisztítsa meg bőrét langyos vízzel, arctisztítóval vagy általában használt arctisztítóval.
- Vigye fel a maszkot egyenletes rétegben a bőrre.
- Várjon 35-40 percet, vagy amíg úgy érzi, hogy az alkalmazott termék megszáradt, majd óvatosan húzza le a maszkot az alsó szélétől kezdve.  


A maszkok egyidejűleg az alábbiak szerint használhatók:
- Fekete maszk az orr és a homlok számára (T-zóna, ahol a mitesszerek dominálnak) és arany maszk az arc többi részére -  arc, áll.
VAGY hetente egyszer használhat maszkot - arany maszkot vagy szénmaszkot az egész bőrén.



Mennyiség és eltarthatóság
Mennyiség: 2 x 300 g 
Lejár: 12.07.2026
Gyártó: France Wokali Cosmetics International Co.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Arcmaszk készlet 24K arannyal, csigával és kollagénnel, valamint fekete maszk mitesszerek és zsírpontok eltávolítására, Wokali, 2 x 300 g" című hirdetést látja. (fent)