Betöltés...

Szónikus fogkefe uv berdsen sonica b1

Ár: 14.890 Ft

PROFESSZIONÁLIS SZÓNIKUS FOGKEFE
40.000 fejmozgás / 3 üzemmód / időzítő / 30 másodperces intervallum / 5 tipp
Berdsen Sonica B1Berdsen Sonica B1
A Berdsen Sonica egy professzionális szónikus fogkefe a mindennapi szájhigiéniához. Pulzáló és söprő mozdulataival védi a fogzománcot, miközben alaposan tisztítja a fogakat.

Hatékonyan tisztítja a nehezen hozzáférhető területeket és a fogközöket.Fehérítő hatású - már a használat első néhány hetében észreveheti fogai színének javulását.Akár 6-szor több lepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefeCsökkenti a foltokat és a lepedéklerakódástAlaposabb és intenzívebb fogmosási élményt nyújt, köszönhetően annak, hogy a fej a hagyományos elektromos fogkeféhez képest többszörös frekvenciával rezegMiért a szonikus fogkefe?
A szónikus fogkefék a szájhigiénia legújabb fejlesztését jelentik.
A szonikus technológia a fogak tisztítása során a kefefejet szonikus mozgásba hozza, amely lehetővé teszi a fogak és a fogközök dinamikus tisztítását. Ez lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető területekről a törmelékek alaposabb lesikálását.
Az elektromos fogkefékkel ellentétben a szonikus fogkefe két irányban működik: söprő és pulzáló. A söprő mozgás megvédi az ínyt a mechanikai sérülésektől.Egészséges és fehér fogakkal hinni fog a mosolya erejében.
Tökéletes megoldás azoknak, akik szeretnék ragyogóbbá tenni mosolyukat. A Berdsen Sonica fogkefe rendszeres használatával az eredmények már néhány napon belül láthatóak.
A szonikus fogkefe használatának hatása már az első néhány hétben látható.
Rendszeres fogmosás szonikus fogkefével:

világosítja a foltokat
csökkenti a lepedék és a fogkő mennyiségét
az íny jobb állapota
kevésbé hajlamos az ínyvonalak visszahúzódására.UV-LÁMPA A HEGYEK FERTŐTLENÍTÉSÉHEZ
A töltőállomásba épített UV fertőtlenítővel eltávolítja a baktériumokat E. Coli, Candida, Albicans, Samolelii, H.Simplex, vírusok és más káros mikroorganizmusok, amelyek a szokásos hegyöblítéssel a sörtéken maradhatnak.
A lámpa 7 percre aktiválódik, amikor a tárolórekesz zárva van. Az általa kibocsátott ultraibolya sugárzás elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, így a hegy élettartama 3 hónapra meghosszabbodik.
A Berdsen Sonica B1 fogkefe gondoskodik az Ön gyönyörű mosolyáról a következőkkel
AKÁR 40 000 LEÜTÉS PERCENKÉNT
Ez a páratlan tisztítóerő tökéletes a mindennapi szájhigiéniához. A percenként 40 000 söprő mozdulattal a szonikus fogkefe sokkal több lepedéket képes eltávolítani, mint egy hagyományos vagy elektromos fogkefe.3 MODUS

Tisztító üzemmód - kivételes tisztaságot biztosít a mindennapi használat során.
Fehérítő üzemmód - biztosítja, hogy fogai alaposan kifényesedjenek és fehérebbek legyenek
Masszázs üzemmód - gyengéden pulzálva masszírozza az ínyétIDŐZÍTŐ
A beépített időzítővel a szonikus fogkefe pontosan 2 percig működik, majd kikapcsol. Miért 2 perc? Mert ez a fogorvosok által ajánlott minimális fogmosási idő a fogak egészségének megőrzése érdekében.30 MÁSODPERCES INTERVALLUMOK
A fogkefe minden 30 másodperc után egy pillanatra megállítja a munkáját, időt adva Önnek, hogy átálljon a fogak következő részének tisztítására. A fogkefe 2 perc után megáll.EGYÉRTELMŰ ELEMSZINTJELZŐ
A beépített újratölthető Ni-MH akkumulátor lehetővé teszi, hogy akár 2 hétig is használhassa a fogkefét újratöltés nélkül (feltételezve, hogy naponta kétszer 2 percig használja). Ezt követően egyszerűen helyezze a töltőállványra, és az akkumulátor feltöltődik.VÍZÁLLÓ BURKOLAT
A Berdsen B1 szonikus fogkefe nedvességvédelmi osztályú. Ez azt jelenti, hogy vízálló.A kefehegyek formáját úgy terveztük, hogy a legigényesebb felhasználóknak is megfeleljen.
A fogkefefejek karcsú formája megkönnyíti a nehezen hozzáférhető helyekre való bejutást és a fogak alaposabb tisztítását. A hegyek vibráló sörtéi alaposan söpörnek, miközben segítenek a lepedék csökkentésében.A sörték speciális elrendezése növeli a tisztítás hatékonyságát. A hegy sörtéi tökéletesen alkalmazkodnak a fogak felszínéhez, megkönnyítve a hatékony tisztítást. A hegyek már egy héten belül javítják az íny egészségét és csökkentik a fogkő képződését.
Kifejezetten az Ön számára hoztunk létre egy további hegyeket tartalmazó készletet. A készletet a termékleírás felett találja.A készlet a következőket tartalmazza:

Sonica B1 szonikus fogkefe beépített újratölthető akkumulátorralTöltőtartó bölcső a biztonságos induktív töltéshez5 szonikus fogkefehegyeredeti csomagolásHasználati utasítás és vásárlást igazoló bizonylat


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Szónikus fogkefe uv berdsen sonica b1" című hirdetést látja. (fent)