Betöltés...

AxaCube fehérzaj készülék, fehér zaj, hordozható, 40 hang, időzítő, éjszakai fény 7 színváltozattal, 1800 mAh akkumulátor, usb csatlakozás

Ár: 15.990 Ft

Az AxaCube fehérzaj-eszköz egy hordozható és többfunkciós eszköz, amelyet az alvás és a pihenés minőségének javítására terveztek fehér zaj és más környezeti hangok generálásával. A 40 hangból álló változatos könyvtárral felszerelve, beleértve a természetes hangokat, a fehér zajokat és a nyugtató dallamokat, ez a készülék a lehetőségek széles skáláját kínálja, hogy megfeleljen a felhasználók változatos igényeinek, és olyan környezetet teremtsen, amely elősegíti a pihenést vagy a koncentrációt.

A hanggenerálás fő funkciója mellett a készülék 7 színváltozatú éjszakai lámpát is tartalmaz, amely vizuális dimenziót ad a relaxációnak, és nyugodt és barátságos légkört teremt bármely helyiségben. A beépített időzítő segítségével a felhasználók beállíthatják a készülék működési idejét, így kézi beavatkozás nélkül, a kívánt időpontban automatikusan kikapcsol, ami ideális az energiatakarékossághoz és a zavartalan alváshoz.

A készülék 1800 mAh-s belső akkumulátorral van felszerelve, amely meghosszabbított autonómiát biztosít, és tökéletessé teszi hordozható használatra, akár otthon, akár utazáson, akár irodában használjuk. Az USB-csatlakozó a töltéshez rugalmasságot és kényelmet kínál, lehetővé téve a készülék egyszerű újratöltését laptop, külső akkumulátor vagy bármilyen szabványos USB-adapter segítségével. A nyugtató hangok széles skáláját, a környezeti világítást és a hordozhatóságot ötvözve az AxaCube white noise készülék teljes körű megoldást jelent felhasználói közérzetének és életminőségének javítására.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "AxaCube fehérzaj készülék, fehér zaj, hordozható, 40 hang, időzítő, éjszakai fény 7 színváltozattal, 1800 mAh akkumulátor, usb csatlakozás" című hirdetést látja. (fent)