Betöltés...

Öntapadó habkötszer keresztcsont-tájéki sebre, felfekvésre, Hydrotac Border Sacral, 18x18cm, 10db

Ár: 26.200 Ft

A német Hartmann cég által gyártott Hydrotac Comfort Sacral mindent egyben tartalmazó kötszer a seb felőli oldalán géllel bevont nedvszívó habkötszer, vízálló, légáteresztő és baktériumálló fedőréteggel, valamint öntapadó szegéllyel készül. A hálós szerkezető hidrogél képes nedvesség leadására és megakadályozza a kötszer sebbe tapadását, atraumatikus kötéscserét biztosít.


A Hydrotac Comfort Sacral kötszer kompressziós terápia esetén is alkalmazható. A kialakítás optimális gyógyulási környezetet biztosít a közepesen és erősen váladékozó, keresztcsont-tájéki sebek kezeléshez, a granulációs és epitelizációs fázisban, a hámosodás elősegítésére. Mivel a kötszer a seb kitisztulását elősegítő nedves környezetet tart fenn, kezdetben előfordulhat a seb méretének növekedése. Ez normális jelenség, és számítani kell rá.


Közepesen, enyhén váladékozó sebek ellátására a granulációs és epitelizációs fázisban, a hámosodás elősegítésére, különösen szakrális (keresztcsont tájéki) sebek ellátása. Steril, egyesével csomagolva.


Védelmet nyújt a nyomási fekélyeket okozó külső tényezőkkel – a nyomással, a nyíróerőkkel, a dörzsöléssel és a mikroklímával – szemben. Kiváló folyadékkezelési és -megtartó képesség jellemzi. Csökkenti a maceráció kockázatát. Steril, egyesével csomagolva. Belső méret: 13x10,6cm.


Sebváladék: közepes vagy erősen váladékozó sebekre.


Sebkezelési fázis: Granuláció: sarjadzó (piros seb).


Gondolkodjon rendszerben

A tisztítástól a sebzárásig csupán 2 innovatív, hydro-reszponzív (HRWD) kötszerrel és a sebtisztítást segítő oldattal nagyon hatékonyan, az általános kötszerekhez képest gyorsabban kezelheti az akut és a krónikus sebeket.



Minden sebgyógyulási fázisban, első lépésben fertőtlenítse, tisztítsa a sebet Hydroclean Solution sebkezelő oldattal.
Ezt követően a Hydroclean Plus kötszer felszívja és aktiválja a sebeket egyedülálló szívó-öblítő mechanizmusának köszönhetően: tisztít, eltávolítja a fibrin lepedéket, felszívja a sebváladékot, megköti a baktériumokat.
Miután feltisztult a seb, használja a Hydrotac kötszert, amely felgyorsítja az epitelizációs folyamatot nedves sebkörnyezet kialakításával az AquaClear gél technológiának köszönhetően.


Ezek a prémium, biztonságot és komfortot nyújtó sebkezelők bizonyítottan hatékonyabbak a gyógyulási folyamatban, kiváló minőséget képviselnek. Használja őket bátran.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Öntapadó habkötszer keresztcsont-tájéki sebre, felfekvésre, Hydrotac Border Sacral, 18x18cm, 10db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: