Betöltés...

Öntapadó szigetkötszer krónikus és akut sebekre, Mepilex Border Flex 10x10cm, 10db

Ár: 13.300 Ft

A Mepilex Border Flex nedvszívó, új generációs, rugalmas kötszer világszerte megbízható a krónikus és akut sebek széles körének kezelésében. Úgy terveztük, hogy mindig a helyén maradjon és egyedülálló módon illeszkedjen, így az ápolóknak időmegtakarítást, a betegeknek pedig jobb életminőséget biztosíthat. A kötszer jobb kezelhetőséggel rendelkezik a vizsgált, szélekkel határolt habkötszerekhez képest: együtt mozog a beteggel, és még zuhanyozás közben is a helyén marad. Nagy nedvszívó képességgel rendelkezik a sebváladék hatékony kezelése érdekében.


Minden Mepilex Border Flex sebkötszer rendelkezik Safetac technológiával. Klinikailag bizonyított, hogy az ilyen kötszerek kötszerek eltávolításukkor minimálisra csökkentik a seb és a bőr sérülését. A sebszélek lezárásával segítenek a maceráció megelőzésében. Mivel a seb és a bőr kevésbé sérül, a kötéscsere során fellépő fájdalom minimálisra csökken.


Az 5 rétegű kötszer felszívja, elvezeti és megköti a váladékot, emellett lehetővé teszi a váladékozás folyamatának nyomon követését. Távol tartja a váladékot a sebágytól, és még kompresszió hatása alatt is megakadályozza a sebbe történő visszajutását. Más vizsgált, szélekkel határolt habkötszerekhez képest akár 2,2-szer nagyobb váladékkezelő képességgel rendelkezik, továbbá egyaránt képes kezelni a normál és a viszkózus váladékot.


A Mepilex Border Flex kötszer különféle váladékozó sebek (felfekvések, lábszár- és lábfekélyek), valamint traumás sebek (pl. bőrfelszakadások) és műtéti sebek kezelésére szolgál. Gélekkel kombinálva száraz/nekrotikus sebeken is alkalmazható. A Mepilex Border Flex enyhíti a műtét utáni hólyagosodást, és profilaktikus terápia részeként is alkalmazható a bőrsérülés, pl. felfekvések megelőzése érdekében.


A kötszer mérete 10x10cm, belső mérete 6,5x6,5cm. A Mepilex Border Flex kötszer öntapadó szegéllyel rendelkezik, így nem vágható. A rögzítéshez nincs szükség semmi egyéb kötszerre.


Sebváladék: közepes vagy erősen váladékozó sebekre.


Sebkezelési fázis: Exudáció: nekrotikus, lepedékes (fekete, sárga seb), Granuláció: sarjadzó (piros seb).








A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Öntapadó szigetkötszer krónikus és akut sebekre, Mepilex Border Flex 10x10cm, 10db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: