Betöltés...

Elektromos reszelő talphoz és sarokhoz, Welora®, LED kijelző, 1200 mAh akkumulátor, 2 sebesség, 2000 ford./perc, 3 fej, Prémium minőség, Zöld

Ár: 12.347 Ft

Elektromos cella talphoz és sarokhoz, LED kijelző, 1200 mAh akkumulátor, 2 sebesség, 2000 rpm, 3 fejjel együtt, Prémium minőség

Fedezd fel újra a lábad szépségét és egészségét. A talp és sarok elektromos reszelőjével!

Az ergonomikus és innovatív kialakítású elektromos reszelő ideális megoldás a lábápoláshoz, lehetőséget adva arra, hogy sima talppal és puha sarokkal rendelkezzen könnyedén. Az erőteljes motorral felszerelve, amely akár 2000 fordulat / perc sebességet és 2 állítható sebességet is elér, ez az elektromos reszelő hatékonyan és finoman eltávolítja a durva bőrt és a tyúkszemet, így a bőr puha és revitalizált marad.

Főbb jellemzői:
Intuitív LED kijelző: A könnyen leolvasható LED-kijelző lehetővé teszi az akkumulátor töltöttségi szintjének figyelését és a kívánt sebesség kiválasztását az optimális használat érdekében.
Tartós akkumulátor: Az 1200 mAh-s akkumulátorral felszerelt elektromos cella kiterjesztett autonómiát kínál, így tökéletes többszöri használatra anélkül, hogy gyakori újratöltésre lenne szükség.
3 fejet tartalmaz: A készlet 3 tartalék fejet tartalmaz, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a különböző lábápolási igényekhez, biztosítva a hatékony hámlasztást a bőr állapotától függetlenül.
Prémium minőség: A kiváló minőségű anyagokból készült elektromos cölöp robusztus, tartós és tartós, így a legjobb lábápolási élményt nyújtja.
Könnyen használható és tisztítható: Az ergonomikus kialakítás megkönnyíti és kényelmes kezelést, a levehető fejek pedig gyors és higiénikus tisztítást tesznek lehetővé minden használat után.
Élénk színek: A szemet gyönyörködtető zöld árnyalatban kapható elektromos reszelő vidámságot kölcsönöz a rutinnak. személyes gondoskodás.

A csomag tartalma:
1 x elektromos reszelő talphoz és sarokhoz
3 x tartalék fej
1 x töltőkábel
1 x Felhasználói kézikönyv

Alkalmazzon hatékony és élvezetes lábápolási rutint az elektromos láb- és sarokhalommal. Rendelje meg most, hogy élvezze a sima és egészséges lábakat anélkül, hogy elhagyná otthona kényelmét!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos reszelő talphoz és sarokhoz, Welora®, LED kijelző, 1200 mAh akkumulátor, 2 sebesség, 2000 ford./perc, 3 fej, Prémium minőség, Zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: