Betöltés...

FairyWill 507 Plus Elektromos fogkefe fejkészlettel és tokkal - Fekete

Ár: 13.500 Ft


FairyWill FW507 Plus szónikus fogkefe
Kápráztasson el mindenkit mosolyával. Az ADA által jóváhagyott FairyWill FW507 Plus szonikus fogkefe percenként akár 40 000 rezgést is generál, és 5 üzemmód közül választhat. Intelligens 2 perces időzítővel is fel van szerelve. Hosszú élettartamú akkumulátora akár 30 napos használatot biztosít egyetlen feltöltéssel. Cserélhető hegyeket, védőburkolatot és hordtáskát is tartalmaz.
Még alaposabb tisztítás
A magas rezgési frekvencia az FW507 Plus szonikus fogkefével már 2 perc alatt alapos tisztítást biztosít! Intelligens időzítővel is rendelkezik, amely 30 másodpercenként rövid szünetet ad, hogy emlékeztessen arra, hogy változtassa meg a szája mosott területét. A fogkefe 2 perc elteltével automatikusan kikapcsol.
5 működési mód közül választhat
Testre szabhatja a fogkefe működését az igényeinek megfelelően. A készülék 5 üzemmód közül választhat. A Clean a mindennapi használathoz tökéletes, míg a White a legmakacsabb lepedéktől és foltoktól szabadul meg. A masszázs üzemmód masszírozza az ínyt, a polírozás üzemmód pedig a frontfogakat polírozza. Egy gyengéd Sensitive üzemmód is rendelkezésre áll.
Vízálló
Használja a fogkefét gond nélkül a zuhany alatt vagy a kádban. IPX7-es vízállósággal rendelkezik. Minden használat után nyugodtan elmoshatja folyó víz alatt is, így meghosszabbíthatja az élettartamát és csökkentheti a baktériumok elszaporodásának kockázatát.
Cserélhető fejeket tartalmaz
A készlet 8 cserélhető fejet tartalmaz. Ezeket szétoszthatja családtagjai között, vagy megtarthatja magának tartalékként. Nem kell emlékeznie a cseréjükre sem! Egy idő után a hegy színes sörtéi elkezdenek kifakulni, ami azt jelenti, hogy ki kell dobnia és újat kell felszerelnie.
Hosszú üzemidő
Ez a fogkefe hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel akár 30 napig is tökéletesen kiszolgálja Önt. Újratöltéséhez körülbelül 4 órára van szükség. A készülék 110-240 V-os feszültségtartományt támogat, ami azt jelenti, hogy nemcsak hagyományos hálózati töltőhöz, hanem például powerbankhoz vagy laptophoz is könnyedén csatlakoztathatja.


Csomag tartalmaSzonikus fogkefeCserélhető fejekSzállítótokSpecifikáció Márka: FairyWillModell: FW507 PlusSzín: FeketeVibrációs frekvencia: Akár 40.000 percenkéntVízálló: IPX7Üzemidő: Legfeljebb 30 napTöltési idő: kb. 4 óraFeszültségtartomány: 110-240V


Tájékoztatjuk kedves vevőinket, hogy erre a termékekre a 14 napos visszavásárlási garanciát higiéniai okokból kifolyólag nem tudjuk biztosítani!

Köszönjük megértésüket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "FairyWill 507 Plus Elektromos fogkefe fejkészlettel és tokkal - Fekete" című hirdetést látja. (fent)