Betöltés...

Neptune Krill Olaj 360 + 30 Kapszula Ajándék, Omega 369

Ár: 52.340 Ft

Neptun krill olaj - Omega 369 Mi az a koleszterin? A koleszterin egy viaszos anyag, amelyet a máj természetesen képez. Hozzájárul a sejtképződéshez, a hormontermeléshez és védi az idegeket.
Kétféle koleszterin, nagy sűrűségű lipoprotein vagy Good-HDL koleszterin és alacsony sűrűségű lipoprotein vagy rossz koleszterin-LDL létezik. A megnövekedett LDL szint blokkolja a plakkoknak nevezett ereket, és ezáltal csökkenti a szívbe jutó vér és oxigén mennyiségét. Emiatt sok ember szívrohamot vagy szívbetegséget szenvedhet.
Ha egy vagy két kockázati tényezője alatt van, akkor hajlamos a szívbetegség kialakulásának kockázatára:   dohányzás   Magas vérnyomás   HDL koleszterin erős mic   A korai szívbetegség családi anamnézise   45 év felett, ha férfi, vagy 55 év felett, ha nő   Megnövekedett LDL koleszterin és trigliceridek Neptune krill olaj koleszterinszint csökkentő kezelésre. Kettős-vak, randomizált, 120 magas koleszterinszinttel rendelkező beteg vizsgálatában szignifikáns eredmények születtek a trigliceridek, a rossz koleszterin és a jó koleszterin szintjének csökkentésében. A tesztet a halolajjal és a placebóval összehasonlítva végeztük.
Teszteredmények napi 1000 mg krillolaj után 90 napig: (Lásd a Krill Oil Neptune klinikai vizsgálatait és kutatásait)
- A teljes koleszterin szint 13,44% -kal csökkent
-A rossz koleszterin-LDL szintje 32,03% -kal csökkent
- A jó koleszterin HDL szintje 43,92% -kal nőtt
- A trigliceridszint 11,03% -kal csökkent Miért van a krillolaj jobb, mint a halolajban található omega-3? - Az Omega 3 zsírsavak nagyon magas felszívódása a Neptune krill olajból.
- Az Omega 3-6-9, a foszfolipidek, a kolin, az asztaxantin, az EPA és a DHA egyedi összetétele.
- 48-szor erősebb, mint a halolajban található Omega 3.
- Az E-vitaminhoz képest 300-szor erősebb antioxidánsként.
- Nem tartalmaz peszticideket, nehézfémeket vagy higanyt.
- Lenyelés után a szájban nem halös szaga van. Milyen előnyei vannak a krillolaj fogyasztásának? Az első nagyon jó kiegészítő a koleszterin és a trigliceridek csökkentésére.
- Csökkenti a gyulladást, ízületi fájdalmat, hátfájást, térd és csuklóját.
- Csökkenti a menstruációs ciklus során fellépő fájdalmat.
- Krill olajat Dr. Oz ajánlja a kiállításaiban.
-Egy nagyon erős antioxidáns, elpusztítja a rossz sejteket.
- Védi Önt a stroke és a szívroham ellen.
- Csökkenti a szívbetegségek és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.
- Nagyon jól oxigénozza az agyat, és növeli az IQ-t gyermekeknél és felnőtteknél. Hol vásárolhatunk krillolajat?
Krillolaj megrendelhető a www.Krilloil.ro vagy a www.Omega369.ro weboldalon
A Krill Oil telefonszámokat is megrendelheti Cosmote: 076 44 77 646 Vodafone: 073 736 42 41 Narancs: 0747 55 64 61   Hogyan kell beadni a Krill Oil-t? -Koleszterin- és trigliceridszint fenntartása érdekében: naponta 1-4 kapszula.
- Az ízületi gyulladások, a rheumatoid arthritis és az ADHD csökkentése: 1 kapszula naponta.
- Premenstruációs szindróma esetén: 4 kapszula / nap, 8 nappal a menstruáció előtt és 2 kapszula naponta menstruáció alatt) Mit tartalmaz a Krill Oil Neptune Oil? (1 kapszula tartalmaz 500 mg) A napi adag 2 kapszula, 1000 mg krillolajat tartalmaz Omega 3 - Zsírsavak 292 Mg EPA-148 Mg, DHA-90 Mg Omega 6 - zsírsavak 20 Mg Omega 9 - zsírsavak 100 Mg Foszfolipid-444 Mg Asztaxantin-1,20 mg Hill-56 Mg E-vitamin 0,50 NE Összes transz-tokoferol A-vitamin NEU 100 transz-retinol Melyek a krill olaj ellenjavallatai? Antikoaguláns kezelést kapó személyek (Wafarina, Hearina, aszpirin, NSAID) / nem szteroid gyulladáscsökkentők. Ne vegye be a krill olajat fokhagymával és Ginkgo Biloba-val. A tenger gyümölcsei allergiájú vagy garnélarák-intoleranciájú embereknek a beadás előtt konzultálniuk kell orvosukkal. Milyen mellékhatásai vannak a Krill Oil-nak? A Krill egy kagyló, és ha allergiás a halakra és a tenger gyümölcseire, akkor tanácsos, hogy ne vegye be a krill olajat. Kiegészítésként a krillolaj magas koncentrációban van és allergiás reakciót válthat ki. A kiegészítő 100% -ban természetes, és a tengeri termékekkel szemben allergiásokkal küzdő emberek allergiás reakcióin kívül nincs más káros hatása vagy mellékhatása.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Neptune Krill Olaj 360 + 30 Kapszula Ajándék, Omega 369" című hirdetést látja. (fent)