Betöltés...

Kapilláris masszírozó a relaxációért és a jó közérzetért, unisex, 3 funkció, újratölthető lítium akkumulátor USB C kábellel, PVC, fekete, EREDETI AJÁNLATOK

Ár: 12.688 Ft


Szeretne pihenni otthona kényelmében egy hónap és fárasztó munkanap után?

Szeretne ellazulni és enyhíteni a feszültséget egy kapilláris masszírozóval, és megnézhet egy jó filmet vagy sorozatot?

 

Az ORIGINAL DEALS tökéletes megoldást kínál az Ön számára!

 





 

Ennek a csodálatos kapilláris masszázskészüléknek a segítségével EREDETI AJÁNLATOK, képes lesz arra, hogy átrendezze testét, rendkívül hatékonyan, de nagyon könnyen is képes lesz enyhíteni a feszültséget .

A készülék rezgéseket bocsát ki (3 funkció), amelyeket a 12 karon keresztül továbbítanak, és ezek a rezgések  szó szerint jó közérzetet teremtenek és ellazítanak anélkül, hogy bármit is kellene tennie, miközben a készülék működik.

Egyszerűen kapcsolja be a készüléket, és állítsa be a kívánt funkciót a rendelkezésre álló 3 közül, majd helyezze a fejére, hogy elkezdődjön a pihenés pillanata!

 





 

Ez a kapilláris masszázskészülék professzionális, amelyet bárki használhat, nemtől és kortól függetlenül.

Nagyon érdekes, hogy a legújabb lítium-ion technológia belső akkumulátorának segítségével működik, amelyet UBS C kábellel töltenek (a csomagban található).

Ez a szempont azt jelenti, hogy a készüléket mind otthona kényelmében, mind kint, amikor az udvaron ül, bármilyen közlekedési eszközzel vagy bárhol máshol, ahol tetszik, pillanattól és körülményektől függetlenül.

 





 

A kapilláris masszázskészülék használata után (legfeljebb 10 perces ülések) a fejfájás és a migrén eltűnik, és a testében általános jólét és relaxáció alakul ki.

A készülék által kibocsátott rezgések könnyen elérik az agyat, és ellazulnak, akárcsak amikor egy professzionális masszázsszalonban tartózkodik, és kapilláris masszázst kap.

A készüléket gyermekek, felnőttek vagy idősek kortól és nemtől függetlenül legfeljebb 10 percig / alkalomig használhatják.

Ez a készülék automatikus leállítási funkcióval rendelkezik , amely 10 perc használat után automatikusan kikapcsolja.

 





 

Ez a csodálatos kapilláris masszázskészülék ajándékként is felajánlható egy szeretett embernek, biztosan nagyon élvezni fogja, és az első használat után megköszöni a választást!

 







 

Ha egy munkanap után otthona kényelméből szeretne pihenni, ez az eszköz pontosan az, amire szüksége van!

Mondjon búcsút a migrénnek és a fejfájásnak a kapilláris masszírozó segítségével!


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Kapilláris masszírozó a relaxációért és a jó közérzetért, unisex, 3 funkció, újratölthető lítium akkumulátor USB C kábellel, PVC, fekete, EREDETI AJÁNLATOK" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: