Betöltés...

Lancôme La Vie Est Belle - EDP 50 ml + Renergie Multi Lift Ultra 15 ml + szempillaspirál Mascara Hypnose Volume A Porter 2 ml

Ár: 39.360 Ft

A La Vie Est Belle a Lancôme 2012-ben piacra dobott virágos-gyümölcsös illata nőknek. Ennek az illatnak a koncepciója az egyszerű és természetes szépség eszméjére összpontosít, az illat mindenkinek szól, aki a hétköznapi dolgokban is megtalálja az örömet. A készlet tartalmazza a luxus Renergie Multi Lift Ultra ránctalanító feszesítő krémet, amely hatékonyan célozza meg a ráncokat, feszesíti a bőrt, kiegyenlíti a bőr tónusát és csökkenti a sötét foltokat a resorcinol tartalmának és a kevésbé aktív C-vitamint helyettesítő Actyl-P-nek köszönhetően. A Hypnose Volume A Porter Mini szempillaspirál intenzív színt és fényűző volument és hosszúságot kölcsönöz a szempilláknak. Az egyedi textúra és a puha kefe puhává teszi a szempillákat, ezenkívül szétválasztja.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Lancôme La Vie Est Belle - EDP 50 ml + Renergie Multi Lift Ultra 15 ml + szempillaspirál Mascara Hypnose Volume A Porter 2 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: