Betöltés...

IM FROM Ginseng Szérum 30ml

Ár: 9.566 Ft



Táplál - gazdagít - hidratál - fiatalít. Unja már a bőr rugalmasságának elvesztését? Adja meg bőrének a szükséges energiát a ginseng szérummal.

6 éves Ginsengből készült kivonatot tartalmaz.

Ginseng származási helye: Geumsan megyéből, Dél -Chungcheong tartományból

A 7,98% koncentrált ginzeng kivonatot tartalmazó Ginseng szérumot úgy tervezték, hogy természetesen javítsa a vérkeringést, hogy élénkebbé tegye arcbőrét, miközben feltölti az egészséges, fiatalos bőrhöz szükséges tápanyagokkal.

A ginseng kivonat mélyen behatol a bőrbe, hogy növelje rugalmasságát és belülről kifelé ragyogóbbá tegye az arcszínt.

A rendkívül koncentrált ginzeng kivonat szorosan tapad a bőrhöz, és rugalmasságot kölcsönöz az élettelen bőrnek.

A ginzeng kivonat koncentrált antioxidáns tulajdonságai megtisztítják a bőrt, amely el van fáradva a külső ingerektől és a felhalmozódott szennyeződéstől.



Hogyan kell használni: Tisztítsa meg az arcát és tonizálja. Cseppentsen 3-4 csepp szérumot az arcára és finoman masszírozza be az arc és a nyak bőrébe. Használja reggel és este.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg:30ml

Összetevők: Water, Red Ginseng Extract, Butylene Glycol, Betaine, 1,2-Hexanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Panax Ginseng Seed Oil, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Paeonia Albiflora Root Extract, Angelica Gigas Root Extract, Rheum Palmatum Root Extract, Angelica Pubescens Root Extract, Schizonepeta Tenuifolia Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Hydroxyethylcellulose, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Ethoxydiglycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hyaluronic Acid, Glyceryl Polyacrylate, Adenosine, Disodium EDTA, Fragrance




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "IM FROM Ginseng Szérum 30ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: