Betöltés...

Carolina Herrera - Good Girl 30 ml

Ár: 28.180 Ft

Carolina Herrera méltán napjaink egyik legsokoldalúbbnak, legszínesebbnek tartott divattervezője, akinek munkáin a letisztultság és az időközönként a formabontó elemek is fellelhetőek. A divattervező népszerűségét csak növelte, hogy több First Lady, köztük Michelle Obama, Melania Trump és még az igazán kifinomult ízléséről híres Jacqueline Onassis is szívesen viselte alkotásait, kiegészítőit.

Első parfümjével 1988-ban örvendeztette meg a világot, melyet hamarosan követett a Carolina Herrera 212 kollekció, melyet férfiaknak és nőknek is kínált a tervezőnő.

A mindennapokban is bátran viselhető, kellemesen virágillatú Carolina Herrera Good Girl parfüm ezt követően került piacra, melyet férfi változatban is megtalálhatunk a parfümériák polcain.

A divattervezőnő minden parfümje magában hordozza az időtlen eleganciát és a luxus magával ragadó érzését. A mindennap viselhető, mégis karakteres illatban a mandula, a tubarózsa, a kakaó és a tonkabab jegyei jelennek meg különböző mértékben, különleges kompozíciót képezve.

A Good Girl sem kivétel ez alól, de mégis más, mint az eddigi parfümök. Egyfajta kettősség jellemzi, decens és kihívó egyben, megmutatja mennyi erő és finomság van egy nőben, magabiztosság és elegancia jelenik meg tűsarkokon.

A houte couture egyediségét és esztétikáját idézi a különleges, sötétkék üvegcipellő, mely önmagában is egy szemet gyönyörködtető képzőművészeti alkotás.

 

Illatcsalád: orientális-virágos

Típus: eau de parfum

Összetétel: kávé, mandula, jázmin, tubarózsa, kakaó

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Carolina Herrera - Good Girl 30 ml" című hirdetést látja. (fent)