Betöltés...

REAL BARRIER Aqua Soothing Arckrém 50ml

Ár: 11.610 Ft



Hidratáló, nyugtató hatású arckrém könnyű-üde zselés állaggal. A nedvesség feltöltésével oltja a bőr szomját, miközben hűsítő hidratálást biztosít a száraz és túlmelegedett bőr számára. Azulént, 7-féle hialuronsavat, ceramidot és kék tansy olajat tartalmaz.
A nagy molekulájú hialuronsav nedvességgátat épít ki. A közepes molekulájú hialuronsav javítja a bőr rugalmasságát és nedvességsűrűségét, megerősítve a nedvességtároló funkciót. Az alacsony molekulatartalmú hialuronsav hidratálja a bőrt A 7 féle hialuronsav hidratálja a bőrt, A xilit és eritrit hűti a bőrt, A ceramid-9S, a fitoszterol és a linolsav erősíti a bőr védőrétegét, A kamilla kivonat, kék tansy olaj és azulén pedig nyugtatja az érzékeny bőrt, és enyhítik a bőrpírt

Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 50ml
Összetevők: WATER/AQUA, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, 1,2-HEXANEDIOL, OCTYLDO DECETH-16, PENTYLENE GLYCOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, ALLANTOIN, PANTHENOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, ARGININE, XANTHAN GUM, PVM/MA COPOLYMER, MENTHYL LACTATE, ETHYL MENTHANE CARBOXAMIDE, SORBITAN ISOSTEARATE, TANACETUM ANNUUM FLOWER OIL, METHYL DIISOPROPYL PROPIONAMIDE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, PROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, ERYTHRITOL, MYRISTOYL/PALMITOYL OXOSTEARAMIDE/ARACHAMIDE MEA, CERAMIDE NP, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, TOCOPHEROL, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, GLUCOSE, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYALURONATE, HYALURONIC ACID, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE
Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Egy kevés krémet osszon el az arcán és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a krémet a bőrébe.







Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "REAL BARRIER Aqua Soothing Arckrém 50ml" című hirdetést látja. (fent)