Betöltés...

AESTURA Atobarrier 365 Hydro Esszencia 200ml

Ár: 19.185 Ft



Ez a hidratáló esszencia lehetővé teszi a könnyű eloszlást, és a teljes hidratálást biztosít.
Ez a termék ideális azok számára, akiknek vízhiányos bőrük van, amelyet nem könnyű hidratálni a könnyű textúrájú termékkel, de szeretnék elkerülni a gazdag textúrájú krém használatát.
Nem komedogén, nem zárja el a pórusokat, és alkalmazható aknés bőrre.

Fő összetevők:
30 hidratáló vegyületet (BMF™) tartalmaz, amelyek az NMF-et képviselik, mivel nagyon gyorsan fokozzák az önhidratálást.
Ideális hidratálást biztosít a Ceramid/Kollagén/Zsírsavhoz hasonló három fő bőrlipid használatával, hogy jó hidratálást és erősebb hidratáló gátat biztosítson. 9 Free: 9 összetevőtől mentes. Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 200ml
Összetevők: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Squalane, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Tromethamine, Glyceryl Caprylate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Natto Gum, Stearic Acid, Hydroxypropyl Bispalmitamide MEA, Mannitol, PCA, Lactic Acid, Glucose, Glycine, Urea, Sodium Glycerophosphate, Serine, Glutamic Acid, Tocopherol, Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Potassium Magnesium Aspartate, Aspartic Acid, Leucine, Sodium Chloride, Alanine, Lysine, Arginine, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Tyrosine, Phenylalanine, Proline, Threonine, Valine, Isoleucine, Citric Acid, Cholesterol, Histidine, Silica, Acetyl Glucosamine, Creatine, Uric Acid, Cysteine, Methionine

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be az esszenciát a bőrébe.
Hogyan kell használni (layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a több réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön ki egy kevés esszenciát a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a esszenciát. Többször ismételje meg ezt a lépést.

EXP: 2025.11.30












Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "AESTURA Atobarrier 365 Hydro Esszencia 200ml" című hirdetést látja. (fent)