Betöltés...

MARY & MAY Vitamine B5 + Bifida Hidratáló Arctonik 120ml

Ár: 9.555 Ft



Hidratáló arctonik B5-vitaminnal és bifida ferment lizátummal. Mélyen hidratálja a bőrt, miközben erősíti a bőr védőrétegét, élénk és ragyogó arcszínt kölcsönözve.
A Bifida ferment lizátum táplálja az egészséges, ragyogó bőrt, erősíti a védőréteget, segíti a bőr regenerálódását és lágyítja az elhalt hámsejteket a sima arcstónus érdekében.
B5-vitaminban gazdag, amely hidratálja és megnyugtatja a bőrt. Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 120ml
Összetevők: Purified Water, Glycerin, Butylene Glycol, Bifida Ferment Lysate (30,000ppm), Niacinamide, Panthenol (1,000ppm), Glycereth-26, Dipropylene Glycol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-4 Laurate, Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, 1,2-Hexanediol, Adenosine, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Fragrance, Sodium Hyaluronate Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor többször ismételje meg ezt a lépést.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át arctonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az arctonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MARY & MAY Vitamine B5 + Bifida Hidratáló Arctonik 120ml" című hirdetést látja. (fent)