Betöltés...

D PROGRAM Moist Care Emulzió 100ml

Ár: 25.130 Ft



Érzékeny, száraz bőrre ajánljuk Bőrnyugtató összetevőt, a dikálium-glicirrizátot tartalmaz, amely gyulladáscsökkentő és antiallergiás hatással nyugtatja a bőrt és megelőzi a gyulladást.
Javítja és védi a bőrt a szárazsággal kapcsolatos problémáktól. Fő összetevők:
- Mugwort kivonattal a szárazság okozta viszketés enyhítésére és megelőzésére
- Szuper hialuronsavval javítja a bőr kiszáradásával kapcsolatos problémákat, elősegítve a magas vízvisszatartást és puhító hatást a bőrön belül.
- A vazelinnel védőréteget hoz létre a bőr védelmére a különböző külső ingerektől, valamint megakadályozza a nedvességvesztést és javítja a bőr nedvességszintjét.
Élesztőkivonat keveréket tartalmaz a szépség mikrobiomának növelése érdekében.
- A Beauty Microbiome segít növelni a bőr nedvességtartalmát és megtartani a bőr nedvességtartalmát.
- A Beauty Microbiome 3 szinten is segít a bőr védő funkciójának fokozásában. Lotion: A Shiseido egyedülálló felszívódást elősegítő összetevőjével és az olaj miniatürizálási technológiájával, amely lehetővé teszi a krém könnyű felszívódását a bőrbe, így a szépségápoló összetevők mélyebbre juthatnak a bőrbe, hidratálva és fenntartva a bőr természetes védő funkcióját. Emulzió: Sima és levegős tejformula, a Shiseido egyedülálló gélgolyójával, amely gyengéden, harmatos tapintással burkolja be a bőrt. Hidratáló és szépségápoló összetevői segítik a bőr textúrájának finomítását és jól keverednek anélkül, hogy ragacsosak, elzárják a nedvességet és fenntartják a bőr természetes védő funkcióját.

Gyártási hely: Japán
Nettó tömeg: 100ml
Összetevők: Water (Aqua), Glycerin, Hydrogenated Polydecene, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Hydrogenated Palm Oil, PEG-60 Glyceryl Isostearate, Dimethicone, Tranexamic Acid, Erythritol, Trehalose, Xylitol, PEG/PPG-14/7 Dimethyl Ether, PEG/PPG-17/4 Dimethyl Ether, Petrolatum, Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil, PEG-5 Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Phenoxyethanol, Batyl Alcohol, Carbomer, Dipotassium Glycyrrhizate, Potassium Hydroxide, Sodium Metaphosphate, Dimethylacrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Crosspolymer, Phytosteryl/octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Sodium Metabisulfite, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Tocopherol, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Artemisia Princeps Leaf Extract, Citric Acid

Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Egyenletesen ossza el a emulziót az arcbőrén és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a bőrébe. D program termékcsalád érzékeny bőrre:
Balance Care: Segít helyreállítani a bőr egyensúlyát, kombinált bőrre
Acne Care: Pattanásos bőrre
Moist Care: Száraz bőrre
Vital Action: Érett bőrre
Whitening Care: Világosító hatás pl. foltokra

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "D PROGRAM Moist Care Emulzió 100ml" című hirdetést látja. (fent)