Betöltés...

TOCOBO Bifida Biome Esszencia 50ml

Ár: 9.975 Ft



A tejsavbaktériumok által fermentált összetevők kombinációja segíti a bőr védőgátjának erősítését, hogy a bőr rugalmassá váljon. Megtalálja az optimális állapotot bőrnek. Fő összetevők:
A niacinamide hidratálja és ragyogóan ragyogóvá teszi a bőrt. Az Adenozin javítja a bőr rugalmasságát és csökenti a ráncokat.
3 tejsavbaktérium optimális keveréke: Bifida (bőrgát erősítő), Lactobacillus (bőrnyugtató egyensúly), Lactococcus (bőr vitalitása)

Cruelty Free. Vegán. Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 50ml
Összetevők: Bifida Fermentation Lysate, Purified Water, Butylene Glycol, Lactobacillus Ferment, Glycereth-26, Glycerin, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Lactococcus Ferment Lysate, Carrageenan Extract, Chlorella Extract, Sugarcane Extract, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Sucrose, Glucose, Cellulose Gum, Ammonium Acryloyl Dimethyl Taurate/Vpicopolymer, Fructooligosaccharide, Fructose, Tromethamine, Sodium Poly Acrylate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Adenosine, Ethylhexyl Glycerin, Sodium Phytate, Tocopherol, Carbomer, Xanthan Gum, Disodium Edta, Fragrance

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be az esszenciát a bőrébe.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "TOCOBO Bifida Biome Esszencia 50ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: