Betöltés...

MISSHA Time Revolution The First 5X Esszencia 150ml

Ár: 16.350 Ft



A Time Revolution The First Essence 5X a márka ötödik generációs esszenciája.



A 97%-os Desert Cica élesztő erjesztéssel készült. A feszesítő és világosító esszencia segít fenntartani a bőr pH-egyensúlyát, hidratálást biztosít.



Az összetevők nyolc kulcsfontosságú bőrápolási előnyt biztosítanak: tisztaság, hidratálás, bőrtónus, textúra, nyugtató, sima, hiperpigmentáció és védelem. Az összetevőket a Missha EXTREME FERMENT α™ módszerével fermentálják, egy egyedülálló háromlépéses fermentációs módszerrel, amely stabilan extrém mennyiségű hatóanyagot juttat a bőrbe.



Time Revolution A First Essence 5X klinikailag bizonyítottan javítja a bőr tónusát, az állagát és a hidratáltságát a használat után 14 napon belül. Fakó, száraz vagy idősödő bőrre ajánlott, normál/érzékeny bőrtípusokra is javasolt.



Fő összetevők:

Fermentált Cica enzim (élesztő) kivonat: flavonoidok, cukrok, vitaminok és aminosavak keveréke, amelyek magas koncentrációban tartalmaznak antioxidánst, hogy alaposan hidratálják a vízhiányos bőrt. Tonizálják az egyenetlen vagy fakó bőrt, lágyítják a finom vonalakat és csökkentik az öregedés látható jeleit.

Niacinamide: világosító tulajdonságáról ismert, segít a bőrnek egészségesebb megjelenésében és érzetében. Helyreállítja a bőr természetes védőrendszerét, és serkenti a kollagéntermelést a simább, feszesebb bőr érdekében

Ceramide NP és glicerin: két összetevő, amelyek együtt hidratálják a bőrt és támogatják annak kulcsfontosságú védő nedvességgátját.



Bőrgyógyászatilag tesztelt.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 150ml

Összetevők: YEAST FERMENT EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, NIACINAMIDE, BIFIDA FERMENT LYSATE, WATER, DIETHOXYETHYL SUCCINATE, PROPANEDIOL, SODIUM PCA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ADENOSINE, POLYQUATERNIUM-51, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, VINEGAR, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, GLYCERIN, PEARL POWDER, CERAMIDE NP, CHOLESTEROL, HYDROGENATED LECITHIN.



Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be az esszenciát a bőrébe.

Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.

Hogyan kell használni (7 layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a 7 réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön egy kevés esszenciát egy vattalapra és törölje át vele az arcát, vagy egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a esszenciát. Ismételje meg ezt a lépést 7x.

Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át esszenciát. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az esszenciát átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint az arcmaszkot.

Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés esszenciát egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az esszenciát.

Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor az esszenciát a 4. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás 3.lépés: hidratáló arctonik).




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MISSHA Time Revolution The First 5X Esszencia 150ml" című hirdetést látja. (fent)