Betöltés...

THE FACE SHOP Chia Seed Advanced Hidratáló Arctonik 160ml

Ár: 10.785 Ft



Chia magos hidratáó arctonik hozzáadott B12-vitaminnal, amely azonnali táplálékot biztosít a kimerült bőrnek. Gondoskodik a nedvesség pótlásról és természetes hűsítő hatása van. Nem ragad, és a bőrön hidratáló ampulla állagúvá válik.
Bőrgyógyászatilag tesztelt. Minden bőrtípusra megfelelő. 7 Free: 7 bőrt irritáló összetevőtől mentes. Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 160ml Összetevők: Water/Eau, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Panthenol, Salvia Hispanica Seed Extract, Cyanocobalmin, Gossypium Herbaceum(Cotton) Seed Extract, Butylene Glycol, Betaine, Diethoxyethyl Succinate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Algin, Sodium Citrate, Citric Acid, Tocopherol, Maltodextrin, Bis-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium EDTA, Perfume/Fragrance Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor többször ismételje meg ezt a lépést.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át arctonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az arctonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "THE FACE SHOP Chia Seed Advanced Hidratáló Arctonik 160ml" című hirdetést látja. (fent)