Betöltés...

MIXSOON Galactomyces Hidratáló Arctonik 300ml

Ár: 11.386 Ft



300ml-es nagy kiszerelésű arctonik.



A Mixsoon ragaszkodik a minimalizmushoz és a tiszta szépséghez. Eltávolítják a felesleges összetevőket, amelyek bőrkárosodást okozhatnak, és csak a nélkülözhetetlen összetevőket adják hozzá. 100%-ban Cruelty-Free



Galactomyces Ferment arctonik: 98% Galactomyces Ferment Filtrátot tartalmaz. Segít csökkenteni a bőr elszíneződését, és élénkíti a bőr tónusát. Egyenetlen bőrtónusú, fénytelen bőrre, zsíros, látható pórusokkal rendelkező bőrre, táplálásra és nedvességre szoruló bőrre, rugalmasság és vitalitás nélküli bőrre ajánlott

Textúra: Vizes tonik, amely gyorsan felszívódik a bőrbe.

Fő összetevő: 98% Galactomyces fermentációs szűrlet.



Nem tartalmaz alkoholt és mesterséges illatanyagot. Megbízható EWG zöld minőségű esszencia, amelyet szülés utáni gondozási központokba, arcápolókba és gyógyfürdőkbe is szállítanak

Vegán



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 300ml

Összetevők: 98% Galactomyces Ferment Filtrate, 1,2-Hexanediol



Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor többször ismételje meg ezt a lépést.

Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.

Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át arctonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az arctonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.

Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal.

Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).




























































































































































































































































































Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MIXSOON Galactomyces Hidratáló Arctonik 300ml" című hirdetést látja. (fent)