Betöltés...

D PROGRAM Vital Action Hidratáló Arctonik 125ml

Ár: 29.081 Ft



Érzékeny, érett bőrre ajánljuk. Finomítja és feszesíti a bőrt, hogy védjen az öregedés jelei ellen, és láthatóan csökkentse a vonalak és ráncok megjelenését. Bőrnyugtató összetevőt, dikálium-glicirrizátot tartalmaz, amely gyulladáscsökkentő és antiallergén hatású, nyugtatja a bőrt és megelőzi a gyulladásokat. Fő összetevők:
- Csillaggyümölcs levél kivonattal és Yoshino Cseresznyefalevél kivonattal finomítják a bőr textúráját a kollagén lebomlásának gátlásával, fokozva a kollagéntermelést, miközben megelőzik a kollagén lebomlása által okozott bőrproblémákat (azaz a ráncokat, a bőr gyengülő feszességét).
- Tövises iglice (Ononis spinosa) gyökér kivonatot tartalmaz, amely javítja és erősíti a bőr alapmembránját (amely összeköti az irhát és a hámréteget), valamint a gesztenye rózsa kivonatot tartalmaz, hogy természetes hidratáló faktort hozzon létre, amely elősegíti a nedvesség megtartását és feszesíti a bőrt.

Élesztőkivonat-komplexszel a szépség mikrobiomának növelése érdekében.
- A Beauty Microbiome segít növelni a bőr nedvességtartalmát és megtartani a bőr nedvességtartalmát.
- A Beauty Microbiome 3 szinten is segít a bőr védő funkciójának fokozásában.
A. Fizikai gát: fokozza a bőrpajzsot, hogy megvédje a bőrt a külső ingerektől
B. Biológiai gát: Erősíti a bőr természetes védekező rendszerét szelektív antimikrobiális funkcióval a bőrbarát mikrobiom megőrzése érdekében.
C. Immunológiai gát: Az immunrendszer irányítása az alapvető funkciók ellátására.

A Shiseido egyedülálló felszívódást elősegítő összetevőjével és az olaj miniatürizálási technológiájával, amely lehetővé teszi a krém könnyű felszívódását a bőrbe, így a szépségápoló összetevők mélyebbre juthatnak a bőrbe, hidratálva és fenntartva a bőr természetes védő funkcióját. Lotion: A Shiseido egyedülálló felszívódást elősegítő összetevőjével és az olaj miniatürizálási technológiájával, amely lehetővé teszi a krém könnyű felszívódását a bőrbe, így a szépségápoló összetevők mélyebbre juthatnak a bőrbe, hidratálva és fenntartva a bőr természetes védő funkcióját. Gyártási hely: Japán
Nettó tömeg: 125ml
Összetevők: WATER (AQUA), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, DIPROPYLENE GLYCOL, PEG-6, PEG-32, TRANEXAMIC ACID, ERYTHRITOL, TREHALOSE, XYLITOL, PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHER, PHENOXYETHANOL, ISOSTEARIC ACID, HYDROGENATED POLYDECENE, PEG-30 PHYTOSTEROL, CARBOMER, SODIUM METAPHOSPHATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, XANTHAN GUM, POTASSIUM HYDROXIDE, SORBITAN SESQUIISOSTEARATE, SODIUM METABISULFITE, SACCHAROMYCES FERMENT LYSATE FILTRATE, PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER, ONONIS SPINOSA ROOT EXTRACT, AVERRHOA CARAMBOLA LEAF EXTRACT, ROSA ROXBURGHII FRUIT EXTRACT, CRATAEGUS MONOGYNA FLOWER EXTRACT, PRUNUS YEDOENSIS LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor többször ismételje meg ezt a lépést.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át arctonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az arctonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "D PROGRAM Vital Action Hidratáló Arctonik 125ml" című hirdetést látja. (fent)