Betöltés...

SOME BY MI Beta Panthenol Repair Hidratáló Arctonik 150ml

Ár: 9.806 Ft



Ez az arctonik segít helyreállítani a bőr pH-szintjét, és megerősíti a bőr védőrétegét exkluzív Beta-Panthenol komplexével.
Nem komedogén.
Segít szabályozni a zsírt és a felesleges faggyút a bőrön.
Megnyugtatja a bőrt. Javítja és megnyugtatja a fizikai irritációk által okozott sérült bőrgátat. 20 Free: 20 összetevőtől mentes.

Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 150ml
Összetevők: Purified Water, Propanediol, Methylpropanediol, Niacinamide, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Panthenol (10,000 ppm), Betaine, C12-14 Alkes-12, Caprylic/Capric Triglycerin Lide, Trehalose, Ceramide NP, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Idrogenated Lecithin, Dipropylene Glycol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Allantoin, Xylitol, Glyceryl Glucoside, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Rosa Damask Rose Water, Beta-Glucan, Sodium Citrate, Pyrus Communis Fruit Extract, Prunus Domestica Extract, Sorbitan Olivate, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Cetearyl Olive, Citric Acid, Sodium Phytate, Hedera Helix Leaf/Stem Extract, Glucose, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Beta-Sitosterol (750ppb), Bifida Fermentation Lysate, Lactococcus Fermentation Lysate, Lactobacillus Fermentation Lysate, Phytosterol, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Potassium Hyaluronate Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor többször ismételje meg ezt a lépést.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át arctonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az arctonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SOME BY MI Beta Panthenol Repair Hidratáló Arctonik 150ml" című hirdetést látja. (fent)