Betöltés...

SOME BY MI Snail Truecica Miracle Repair Arctonik 135ml

Ár: 10.726 Ft



Céljai: világosítja a bőr tónusát és ránctalanító. Ezek mellett sérült bőr regenerálása és az érzékeny bőr nyugtatása.

Segít csökkenteni az aknés hegeket. Megerősíti a védőgátat. Megnyugtatja az irritált bőrt. Fokozottan ajánlott érzékeny, száraz és heges bőrre. Bármilyen bőrtípusra alkalmazható.



Fő összetevők:

Fekete csiganyál szűrlet 90%

Truecica 10,000ppm (üröm, teafa, centella)

Niacinamide



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 135ml

Összetevők: SNAIL SECRETION FILTRATE, NIACINAMIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYETHYL UREA, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF WATER, ARTEMISIA PRINCEPS LEAF EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, GERANIUM MACULATUM EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, TRIFOLIUM PRATENSE (CLOVER) FLOWER EXTRACT, ALCHEMILLA VULGARIS LEAF EXTRACT, ASPALATHUS LINEARIS EXTRACT, HELICHRYSUM ARENARIUM EXTRACT, HYACINTHUS ORIENTALIS (HYACINTH) EXTRACT, JASMINUM SAMBAC (JASMINE) FLOWER EXTRACT, CHRYSANTHEMUM MORIFOLIUM FLOWER EXTRACT, NELUMBIUM SPECIOSUM FLOWER EXTRACT, SAMBUCUS NIGRA FLOWER EXTRACT, PRUNUS MUME FLOWER EXTRACT, ROBINIA PSEUDACACIA FLOWER EXTRACT, SPIRAEA ULMARIA FLOWER EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, CIMICIFUGA RACEMOSA ROOT EXTRACT, POLYGONUM MULTIFLORUM ROOT EXTRACT, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED EXTRACT, PHELLINUS LINTEUS EXTRACT, ANGELICA GIGAS ROOT EXTRACT, MORUS ALBA BARK EXTRACT, PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT, SOPHORA FLAVESCENS ROOT EXTRACT, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, ARBUTIN, ADENOSINE, GLUTATHIONE, MADECASSOSIDE, MADECASSIC ACID, ASIATICOSIDE, ASIATIC ACID, C12-13 PARETH-9, WATER, BENZYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, RASPBERRY KETONE, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL.



Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát.

Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.

Hogyan kell használni (7 layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a 7 réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön egy kevés tonikot egy vattalapra és törölje át vele az arcát, vagy egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a tonikot. Ismételje meg ezt a lépést 7x.

Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át tonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. A tonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.

Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal.

Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás)




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SOME BY MI Snail Truecica Miracle Repair Arctonik 135ml" című hirdetést látja. (fent)