Betöltés...

SOME BY MI Yuja Niacin Brightening Arctonik 150ml

Ár: 9.715 Ft



Világosítja a bőr tónusát és gondoskodik a sötét foltokról és szeplőkről. Segíti szabályozni a melanin termelést, és sugárzóvá teszi a bőrt. A bőr fényesebb, a bőrszín egyenletes lesz. Javítja UV-sugárzás okozta pigmentációs hibákat. Csökkenti a hiperpigmentációt, a sötét foltokat. A bőr tónusa egyenletes lesz. Az arctonik citrus illatát a yuja kivonat adja. Biztosítja a hatóanyagok bőrbe jutását, és frissítő érzést ad. Fő összetevők: 90% Goheung Yuja kivonat Jeollanam-do-ból. Segít megőrizni a tiszta, hidratált bőrt a Yuja kivonat segítségével, amely bőséges hidratációt és tápanyagokat tartalmaz
5% Niacinamide. A foltok és a szeplők halványítására
Glutation, Arbutin. Segítsen a bőrt tisztává és áttetszővé tenni.
12 féle vitamin és lótusz kivonat. Segít megnyugtatni a külső ingerek miatt érzékeny bőrt és revitalizálni 20 Free: 20 bőrt irritáló összetevőtől mentes.

Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 150ml
Összetevők: Citrus Junos Fruit Extract (90%), Niacinamide (5%), 1,2- Hexanediol, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, C12-14 Pareth-7, Water, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Citrus Junos Peel Oil (500ppm), Butylene Glycol, Adenosine, Tromethamine, Disodium EDTA, Coptis Chinensis Root Extract, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-10 Stearate, Panthenol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Saussurea Involucrata Extract, Bisabolol, Maltodextrin, Hydrolyzed Vegetable Protein, Sambucus Nigra Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Plumeria Rubra Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Folic Acid, Biotin, Pyridoxine, Pancratium Maritimum Extract, Tocopherol, Cyanocobalamin, Linoleic Acid, Thiamine HCI, Beta-Carotene, Riboflavin, Inositol, Limonene Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SOME BY MI Yuja Niacin Brightening Arctonik 150ml" című hirdetést látja. (fent)