Betöltés...

CUREL Intensive Moisture Care Hidratáló Arctej 120ml

Ár: 9.966 Ft



Intensive Moisture Care: A szárazságtól érzékennyé vált bőrre ajánlott termékcsalád.



A ceramide a bőr nélkülözhetetlen összetevője. Hidratálja és üdévé teszi a bőrt, megakadályozza a durva bőr kialakulását. Ez a hidratáló arctej védi a ceramid-ot.

Eukaliptusz kivonatot tartalmaz, hidratálja a bőrt. Gyulladáscsökkentő (Allantoin) hatóanyagot tartalmaz, segít a bőrnek ellenállni a külső irritáló hatásoknak.



Bőrgyógyászatilag tesztelt. Nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot, színezéket, alkoholt



Gyártási hely: Japán

Nettó tömeg: 120ml

Összetevők: Aktív hatóanyag: Allantoin Egyéb Összetevők: Purified Water, Glycerin, hexadecyloxy PG hydroxyethyl hexadecanamide, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Squalene, Neopentyl Glycol Dicaprate, Dimethicone, Sorbitan Stearate, Butylene Glycol, Bis-Methoxypropylamido Isodocosane, Cholesteryl Isostearate, Cholesterol, Sorbitan Stearate, Sodium Methyl Stearoyl Taurate, Succinic Acid, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Propylparaben.



Hogyan kell használni: Használja a hidratáló arctonik után. Nyomjon ki megfelelő mennyiséget (3-4 pumpálásnyit) a tenyerébe, és óvatosan vigye fel az egész arcára, és olyan területekre, ahol aggódik a szárazság vagy a vízhiány miatt.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "CUREL Intensive Moisture Care Hidratáló Arctej 120ml" című hirdetést látja. (fent)