Betöltés...

CUREL Whitening Care Arctej 110ml

Ár: 12.166 Ft



Száraz és érzékeny bőrre, ha meg akarja előzni a foltokat és a szeplőket.

Kamilla ET-t, egy természetes gyógynövényből (kamilla) származó világosító hatóanyagot tartalmaz, amely elnyomja a melanin termelését, és megakadályozza a foltok és szeplők kialakulását.

Hidratáló összetevőket (Hexadecyloxy PG hydroxyethyl hexadecanamide, eukaliptusz kivonat) tartalmaz. Mélyen hidratálja a bőrt, kevésbé lesz érzékeny a külső ingerekre, és a bőr rugalmas és hidratált lesz.



Könnyű textúrájú, könnyen beszívódik.

Bőrgyógyászatilag tesztelt. Színezék, Illatanyag-, Alkohol mentes.



Gyártási hely: Japán

Nettó tömeg: 110ml

Összetevők: Aktív Hatóanyagok: Chamomilla ET, Egyéb összetevők: Water, Glycerin, Hexadecyloxy PG Hydroxyethyl Hexadecanamide, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Liquid isoparaffin, Neopentyl Glycol Dicaprate, Dimethicone, Butylene Glycol, POE Sorbitan Stearate, Long Chain Dibasic Acid Bis 3-Methoxypropylamide, Sorbitan Stearate, Cholesterol, Squalane, Cholesteryl Stearate, Sodium Methyl Stearoyl Taurate, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Propylparaben



Hogyan kell használni: Kérjük, használja a hidratáló arctonik vagy az esszencia után. Nyomjon ki megfelelő mennyiséget (3-4 pumpálásnyit) a tenyerébe, és óvatosan vigye fel az egész arcára. Különösen azokra a területekre, ahol aggódik a szárazság vagy a vízhiány miatt.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "CUREL Whitening Care Arctej 110ml" című hirdetést látja. (fent)